Δούκισσα Νομικού:Φωτογραφίζεται με τα παιδάκια της και το Instagram «λιώνει»

Δούκισσα Νομικού:Φωτογραφίζεται με τα παιδάκια της και το Instagram «λιώνει»

Πόσο όμορφη εικόνα.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο αγαπητές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Και μπορεί να έχουμε να τη δούμε στην τηλεόραση από το 2017 όταν και σταμάτησε λίγο πριν τον γάμο της, όμως σύντομα θα τη δούμε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μέσα σε αυτά τα 4 περίπου χρόνια που η Δούκισσα απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, παντρεύτηκε κι έκανε δύο υπέροχα παιδάκια.

Ο Σάββας είναι ο μεγάλος γιος της παρουσιάστριας ο οποίος στις 25 Μαρτίου θα γίνει 3 χρονών, ενώ η Αναστασία στις 26 Σεπτεμβρίου θα γίνει 2. Τα δύο αδερφάκια έχουν μεταξύ τους διαφορά ενάμιση χρόνο, όμως τι σημασία έχει; Η Δούκισσα Νομικού είναι μία πολύ ευτυχισμένη μαμά και χαιρόμαστε κι εμείς όταν τη βλέπουμε να ποζάρει με τα παιδάκια της ή να μιλάει γι’ αυτά.

Η 34χρονη παρουσιάστρια σήμερα σκέφτηκε να φτιάξει με όποιον τρόπο μπορούσε την Κυριακή μας και γι’ αυτό ανέβασε στο Instagram account της, δύο στιγμιότυπα με τα παιδάκια της. Ένα με τον Σάββα κι ένα με την μικρή Αναστασία και οι fans της ξετρελάθηκαν. Δεν ξέρουμε ακριβώς πόσα reactions μπορεί να είχε, αλλά το σίγουρο είναι πως το Instagram «έλιωσε» με αυτές τις εικόνες.

Προσωπάκια δεν είδαμε, αλλά ακόμη κι έτσι το post της ήταν πιο γλυκό και τρυφερό είδαμε σήμερα.