Τελικά είναι δύσκολο να είσαι μία celebrity μαμά

Τελικά είναι δύσκολο να είσαι μία celebrity μαμά

Ποιες είναι οι πιο διάσημες μαμάδες του Hollywood;

Είναι ηθοποιοί, τραγουδίστριες, επιχειρηματίες, μοντέλα και κάποιες φορές καταφέρνουν και είναι όλα αυτά μαζί. Όμως -για να σε κάνουμε να αισθανθείς χειρότερα- καταφέρνουν ταυτόχρονα να είναι και εξαιρετικές μαμάδες, αφού οι φωτογραφίες σε προσωπικές στιγμές με τα παιδιά τους είναι όλο και πιο πολλές.

Βόλτες σε πάρκα, μουσεία, για μπάνιο στην παραλία ή ακόμα και στη διαδρομή στο σχολείο, οι διάσημες μαμάδες είναι εκεί. Εντάξει ίσως να έχουν την βοήθεια της νταντάς, της μητέρας τους ή ακόμα και του εκάστοτε μπαμπά, αλλά όπως φαίνεται το να είσαι μία μαμά δεν είναι και η πιο εύκολη «δουλειά» ακόμα και για μία πολυπράγμων celebrity.

Heidi Klum

spl291896_005

Παντρεμένη με τον τραγουδιστή Seal, η Heidi έχει τέσσερα παιδιά και μπορεί και καταφέρνει να είναι πάντα μαζί τους, παρά τις πολλές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Εδώ να πούμε ότι η μίξη του Seal και της Klum έχει βγάλει πανέμορφα μουτράκια που πολλές μαμάδες θα «ζήλευαν».

Victoria Beckham

spl147254_006

Όσο η Victoria βρίσκεται στο νοσοκομείο να γεννήσει την πρώτη της κόρη -επιτέλους- εμείς να σας πούμε ότι το ζεύγος Beckham έχει ήδη τρία πανέμορφα αγόρια και τα τρία με παράξενα ονόματα. Όσο ψυχρή και αν φαίνεται η Victoria δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τα παιδιά της από δίπλα της.

Angelina Jolie

spl259288_006

Η «κουνελο-μάνα» του Hollywood και από τα πιο όμορφα αδερφάκια, τα έξι παιδιά της Jolie, την κάνουν αυτόματα πολύτεκνη. Μπορεί μόνο τα τρία να είναι τα βιολογικά της παιδιά με τον Brand Pitt αλλά η ηθοποιός τους έχει τεράστια αδυναμία και τα παίρνει μαζί της σε κάθε επαγγελματικό τους ταξίδι.

Jessica Alba

spl289821_001

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της και ακόμα καταφέρνει και παίζει με την πρωτότοκη κορούλα της. Ίσως η πιο πολύ-φωτογραφημένη μαμά σε πάρκα και παιδικές χαρές, αφού δεν χαλάει ποτέ το χατίρι της μητέρας της.

Katie Holmes

spl289295_001

Η Suri είναι ίσως το πιο διάσημο πιτσιρίκι του Hollywood, όχι μόνο για το εκκεντρικό γούστο της μαμάς της -θυμάστε τα παπουτσάκια με τακούνι- αλλά και γιατί είναι απίστευτα όμορφη. Η Katie Holmes δεν πάει πουθενά χωρίς την κόρη της και πολλές φορές τις έχει φωτογραφήσει η κάμερα να παίζουν μαζί έξω.

Gwen Stefani

spl275229_014

Μπορούμε να πούμε ότι η Gwen έχει του πιο καλοντυμένους γιους τις celebrity κοινότητας αυτή τη στιγμή. Μαλλιά, ρούχα, παπούτσια η Gwen βγάζει την στυλίστρια που κρύβει μέσα της πάνω στους γιούς της, τους οποίου δεν αποχωρίζεται και σχεδόν ποτέ.

Nicole Kidman

spl294808_0011

Η άλλοτε παγερή ηθοποιός έγινε μαμά και έχει γίνει πιο γλυκιά από ποτέ της. Η δεύτερη κόρη της ήρθε τον περασμένο χρόνο στον κόσμο και μπορούμε να πούμε ότι -ευτυχώς- και οι δύο κόρες της έχουν πάρει την ομορφιά της μαμάς.