Η πρώτη δήλωση της Φαίης Σκορδά για την επιστροφή του Λιάγκα στο Πρω1νό

Η πρώτη δήλωση της Φαίης Σκορδά για την επιστροφή του Λιάγκα στο Πρω1νό

Και μάθαμε ποιος είχε την ιδέα επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα

Την προηγούμενη Δευτέρα (11/1/2021) ο ΑΝΤ1 ξάφνιασε τους πάντες όταν με ένα δελτίο τύπου ανακοίνωνε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα όχι μόνο στον σταθμό αλλά και στο Πρω1νό.

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό». Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται», έγραφε η ανακοίνωση.

Ο Λιάγκας έχει ήδη εμφανιστεί στα παρασκήνια της εκπομπής και η ημερομηνία επιστροφής του παρουσιαστή φαίνεται να είναι η 25 Ιανουαρίου.Κι ενώ όλοι απορούν για το ποιος είχε την ιδέα αυτή της επανένωσης τηλεοπτικά, των δύο πρώην, η Φαίη Σκορδά μίλησε στην εφημερίδα Real και στο ένθετο Real Life και έκανε την πρώτη δήλωση της σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η ιδέα αυτής της επιστροφής ήταν δική της!

«Πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και μετά από τέσσερα χρόνια έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Γιώργο και να συνεχίσουμε το Πρωινό που με τόση αγάπη δημιουργήσαμε».

Το χρονικό του τηλεοπτικού ζευγαριού- Σκορδά Λιάγκα.