Jennifer Lopez: H επίθεση από τους followers και η απάντησή της (photos)

Jennifer Lopez: H επίθεση από τους followers και η απάντησή της (photos)

Instagram VS J.Lo: Τι συνέβη; 

Είναι η απόλυτη star και το απόλυτο θηλυκό. Ο κόσμος τη θαυμάζει και την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, ενώ ιδιαίτερη αδυναμία της έχουν οι γυναίκες, οι οποίες τη θεωρούν πρότυπο! Είναι η Jennifer Lopez η οποία εσχάτως κυκλοφόρησε και τη δική της skincare σειρά, διότι αν δεν έχει η J.Lo τα δικά της beauty προϊόντα, τότε ποια;

Λίγες ώρες πριν μάλιστα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, έκανε επίδειξη της καινούριας της μάσκας, την οποία αποκαλεί θαυματουργή, οικονομική και φυσικά καλεί τους followers της να τη δοκιμάσουν!

Μόνο που μεγάλη μερίδα των θαυμαστών της, δεν συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό της, κάνοντας κάποια σχόλια σχετικά με το δέρμα και την εμφάνισή της γενικότερα. Εν ολίγοις, υπονοήθηκε ότι η star δεν οφείλει στα προϊόντα περιποίησης το υπέροχο δέρμα της αλλά στα… botox!

«Επειδή κάνεις botox έχεις αυτό το δέρμα», έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Η δύναμη του νυστεριού και του botox είναι πραγματική» και ένας τρίτος ήταν αρκετά πιο καυστικός: «Να αναφέρω ότι τα φρύδια και το μέτωπο δεν κουνιούνται καν; Προφανώς και κάνεις botox. Και πολύ»!

Όπως αντιλαμβάνεστε, η J.Lo δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την επίθεση αυτή, και θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Δες την απάντηση στην παρακάτω gallery: