H Gwyneth Paltrow προτιμά τα ναρκωτικά από το φαγητό

H Gwyneth Paltrow προτιμά τα ναρκωτικά από το φαγητό

Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε πως θα προτιμούσε να καπνίσει ναρκωτικά παρά να φάει τυρί από κονσέρβα.

Η τριανταοκτάχρονη ηθοποιός Gwyneth Paltrow είναι γνωστή εκτός από το ταλέντο της στην ηθοποιία και για τις διατροφικές της συνήθειες καθώς ακολουθεί μια μακροβιοτική διατροφή πιστά απαρνούμενη κάθε είδους junk food.

H πιστή, λοιπόν, σε όσα επιτάσσει η υγιεινή διατροφή Gwyneth, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής, σε πρόσφατη συνέντευξή της ομολόγησε πως θα προτιμούσε να καπνίσει κρακ παρά να φάει τυρί από κονσέρβα. Μάλιστα πρόσθεσε πως δεν θα πήγαινε ποτέ τα παιδιά της σε fast food restaurant τύπου McDonalds, αν και θα της ήταν δύσκολο λόγω των δώρων που δίνουν μαζί με τα παιδικά γεύματα, αλλά θα προτιμούσε να τα πάει σε κάποια πιτσαρία.

Βέβαια, μη νομίζετε πως και αυτή παρόλο που είναι τόσο αυστηρή δεν κάνει τις ατασθαλίες της. Όχι δηλαδή ότι θα την δείτε ποτέ να «μασαμπουκώνει» γαριδάκια, αλλά της αρέσει να απολαμβάνει ωραία τυριά, όπως το Camembert, σοκολατάκια και κρασί.