Η τρυφερή ευχή της Μπόμπα: «Εύχομαι να γιορτάζουμε μαζί με τα παιδάκια μας»

Η τρυφερή ευχή της Μπόμπα: «Εύχομαι να γιορτάζουμε μαζί με τα παιδάκια μας»

Η τρυφερή μέλλουσα μαμά Χριστίνα συγκινεί.

Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο Σάκης άκα Θανάσης Τανιμανίδης και η αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, του ευχήθηκε και στα social media, με ένα story και ένα σταθερό post Που ήταν γεμάτο τρυφερότητα και γλύκα.

Η Μπόμπα που αυτή τη στιγμή διανύει τους πρώτους μήνες της δίδυμης κύησής της, ευχήθηκε στον αγαπημένο της Σάκη με μια μοναδική ευχή στην οποία έκανε αναφορά και στα παιδιά του ζευγαριού.

Όπως θυμάσαι στις 10 Δεκεμβρίου, το ζευγάρι είχε ανακοινώσει με ξεχωριστά posts στο Instagram πως περιμένει διδυμάκια με τη Χριστίνα να γράφει χαρακτηριστικά:

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!
ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα», είχε γράψει τότε η Χριστίνα και σήμερα μαζί με μια throw back φωτογραφία με τον αγαπημένο της αγκαλιά, έγραψε.

«Χρόνια ευτυχισμένα αγάπη μου! Να σε χαιρόμαστε!
Εύχομαι κάθε χρόνος που έρχεται να γιορτάζουμε μαζί και με τα παιδάκια μας και να λέμε χρόνια πολλά στον καλύτερο άντρα αλλά και μπαμπά του κόσμου! Σ’αγαπώ.
PS. Μια φωτογραφία throwback από μέρη εξωτικά για να θυμηθείς αυτό που τόσο αγαπάς, τα ταξίδια»!

Δες τις τρυφερές ευχές στην παρακάτω gallery.