Η διάσημη τραγουδίστρια διέψευσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο απλό τρόπο

Η διάσημη τραγουδίστρια διέψευσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο απλό τρόπο

Και κάπως έτσι μας έφυγε ένα «βάρος».

Πριν από περίπου μία εβδομάδα μία απλή φωτογραφία της διάσημης νεαρής τραγουδίστριας, προκάλεσε τον σάλο του αιώνα. Όχι δεν είχε κάτι που δεν έπρεπε να φανεί, ούτε φορούσε κάτι που ήταν υπερβολικό. Απλά τα emojis που διάλεξε να βάλει στη λεζάντα της φωτογραφίας της, έκανα τους πάντες να πιστεύουν πως είναι έγκυος. Το γεγονός βέβαια πως δεν υπήρχε ούτε κατά διάνοια φουσκωμένη κοιλιά ήταν κάτι που δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τους fans της.

Η νεαρή τραγουδίστρια που εδώ και έναν χρόνο είναι ζευγάρι με τον μικρό αδερφό των Hadid, πυροδότησε φήμες εγκυμοσύνης με τα emojis που επέλεξε για τη φωτό της στο Instagram, επειδή διαισθάνθηκε όμως το άγχος των followers της και είδε τι δημιουργήθηκε, έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες αυτές με έναν πάρα πολύ απλό τρόπο.

Η 25χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live τη Δευτέρα το βράδυ (18 Ιανουαρίου) και ρωτήθηκε για τις φήμες. Όλα ξεκίνησαν λόγω των emojis που η Dua Lipa επέλεξε για τη λεζάντα της φωτογραφίας της.

«Μου αρέσει να βρίσκω λίγο τυχαία emoji», εξήγησε η Dua. «Έβαλα, όπως, ένα μικρό μπουκάλι μωρού, έναν μικρό άγγελο, μερικές λάμψεις. Τυχαία. Πραγματικά δεν το σκέφτηκα. Το δημοσίευσα και μετά κοίταξα τα σχόλια και κάποιον να γράφει, “Είναι έγκυος;”» πρόσθεσε η Dua.

«Και κοιτάζω την εικόνα, κοιτάζω το σχόλιο, ξανακοιτάζω την εικόνα, ξανακοιτάζω και το σχόλιο και είμαι σε φάση, “Σίγουρα, δεν φαίνομαι έγκυος”. Και τότε, βλέπω πως ο κόσμος αρχίζει και πλάθει ιστορίες λέγοντας ότι δημοσίευσα κάποιο κρυφό μήνυμα ότι ίσως ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου. Και είμαι, "Θεέ μου. Αυτά τα emoji με κατέστρεψαν. Δεν είμαι έγκυος, απλώς να το ξεκαθαρίσω», πρόσθεσε.

«Οχι έγκυος» είπε η Dua Lipa που βγαίνει με τον Anwar Hadid και κάπως έτσι μια φήμη διαψεύστηκε!

Δες στη gallery τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει.