Συγκινεί η Vanessa Bryant με τη φωτό που ανέβασε για τα γενέθλια της κόρης της

Συγκινεί η Vanessa Bryant με τη φωτό που ανέβασε για τα γενέθλια της κόρης της

Πόσο όμορφη και τρυφερή φωτογραφία.

Η Vanessa Bryant γιόρτασε τα γενέθλια της μεγάλης κόρης της εχθές, η οποία έγινε 18 ετών. «Αγαπημένη μου Natalia! Χαρούμενα γενέθλια! Η μαμά και ο μπαμπάς είναι τόσο περήφανοι για τη νεαρή κοπέλα που είσαι. Έχεις επιδείξει τόση δύναμη και χάρη στη πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μας. Σε ευχαριστώ που me έχεις βοηθήσει με τις μικρές αδελφές σου. Είσαι μια απίστευτη μεγάλη αδελφή και ένα όμορφο πρότυπο για τόσα πολλά άτομα. Σε ευχαριστώ που είστε καλή, ευγενική και αξιοπρεπής σε ό, τι κάνεις. Δεν έχεις ιδέα πόσο ευτυχισμένοι και περήφανοι είναι η μαμά και ο μπαμπάς που είσαι η κόρη μας. Σε αγαπάμε πάντα και για πάντα, για πάντα και πάντα. Χαρούμενα 18α γενέθλια στην πρωτότοκή μας, Natalia, στην πριγκίπισσά μας. Σε αγαπάμε πάντα,
Μαμά, μπαμπάς, Gigi, BB και Koko».

Έγραφε η Vanessa Bryant στην πρώτη φωτό της κόρης της που ανέβασε στο Instagram, και συνέχισε να το γιορτάζει, ποστάροντας και άλλες φωτογραφίες της πρωτότοκης κόρης της με τον Kobe Bryant, Natalia. Η πιο συγκινητική φωτογραφία ωστόσο ήρθε δύο post αργότερα, όταν η Vanessa ανέβασε μια λήψη με τον αδικοχαμένο Kobe μέσα στο γήπεδο των Lakers να κρατά στην αγκαλιά του την μικρή τότε Natalia.

«Η μικρή πριγκίπισσα του μπαμπά», γράφει η λεζάντα που τη συνοδεύει και τα likes αγγίζουν το ένα εκατομμύριο. Φυσικά όμως μία φωτογραφία ίσων με καμία, και γι΄ αυτό λίγο μετά βλέπουμε ακόμη μια φωτογραφία, οικογενειακή αυτή τη φορά, ξανά μέσα από το γήπεδο των Lakers.

Kobe, Vanessa και η μικρή Natalia καθισμένοι στο παρκέ και τα δάκρυα μας έτοιμα να κυλήσουν για το πόσο άδικα έφυγε ένας αθλητής (με τη μεσαία κόρη του Giana). «Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Χαρούμενα γενέθλια, Natalia!», γράφει το caption και τα likes έχουν πέσει βροχή.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.