Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει αμακιγιάριστη και πρέπει να τη δεις οπωσδήποτε

Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει αμακιγιάριστη και πρέπει να τη δεις οπωσδήποτε

Είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και ποιος να το αρνηθεί.

Όταν η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε να τραγουδά τη δεκαετία των 90’s, ήταν το μουσικό μας είδωλο. Ξέραμε από έξω και ανακατωτά όλα της τα τραγούδια, είχαμε παραπάνω από ένα αγαπημένα, και πιστεύαμε ακράδαντα πως ήταν η πιο όμορφη γυναίκα. Αυτό βέβαια το πιστεύουμε ακόμη και σήμερα 30 χρόνια μετά πια, και η Δέσποινα μας το αποδεικνύει κάθε μέρα μέσα από τα social media της.

Η 51χρονη τραγουδίστρια ανανεώνει συνεχώς το Instagram account της με βίντεο, φωτογραφίες και η αλήθεια είναι πως την έχουμε δει σε όλες τις φάσεις της. Εχθές ήταν αυτή η φορά που την είδαμε αμακιγιάριστη και σε πολύ κοντινό πλάνο. Η Δέσποινα επισκέφτηκε τη δερματολόγο της για καθαρισμό προσώπου και η φωτό που ανέβασε σε story της στο Instagram πραγματικά μας εντυπωσίασε.

Την έχουμε δει αρκετές φορές ατημέλητη, με τα μαλλιά της πιασμένα και με ρούχα του σπιτιού, όμως αυτή τη φορά πραγματικά μας άφησε άφωνες. Ο λόγος είναι, πως ήταν χωρίς ίχνος μακιγιάζ και το πρόσωπο της ήταν τόσο λαμπερό και καθαρό που πραγματικά ζηλέψαμε. Σου έχουμε πει πολλές φορές πως το φυσικό look είναι το καλύτερο, και εδώ η Δέσποινα Βανδή μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

Δες και εσύ την αμακιγιάριστη φωτό της στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε.