Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα τη Δρόσω με τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα τη Δρόσω με τον Κωνσταντή

Η Δρόσω ξανά σε δύσκολη θέση.

Ο ερχομός του Τάκη στο Διαφάνι θα φέρει τα πάνω κάτω. Ήδη, οι κινήσεις του Τάκη έχουν αρχίσει να δημιουργούν ντόμινο εξελίξεων.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα από τις Άγριες Μέλισσες που προβλήθηκε στο Πρω1νό με τη Φαίη Σκορδά, άλλη ήταν η συγκλονιστική σκηνή και δεν συμμετείχαν σε αυτή ούτε η Ελένη, ούτε ο Τάκης, ούτε η Δρόσω.

Η ένταση ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη, κλιμακώνεται και ο Δούκας όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας θα ζητήσει διαζύγιο. Έλα όμως που ένα ανατρεπτικό γεγονός θα φέρει και πάλι τα πάνω – κάτω και είναι πιθανό ο Δούκας να διώξει τη Μυρσίνη από το σπίτι και να πάει στο σπίτι της Λάρισας.



Και όχι μόνο! Ένα ακόμα spoiler έγινε γνωστό από το Πρω1νό. Ο Τάκης αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια τι έκανε η Δρόσω στην Τρούμπα και δεν μιλάμε μόνο για την Χαβάη αλλά και για ό,τι έκανε η Δρόσω στην Τρούμπα. Από εκεί και πέρα ο Νικηφόρος δεν θα αφήσει στη Δρόσω το δικαίωμα να έχει καμία επαφή με τον μικρό Σέργιο.

Ακόμα, ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα τη Δρόσω με τον Κωνσταντή και σοκάρεται. Τα δύο αδέρφια θα έχουν μια τεράστια αλλαγή στη σχέση σους και η Δρόσω θα καταρρακωθεί.



Tι άλλο θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες;