Αυτός είναι ο Έλληνας που θα παρουσιάσει την εκπομπή της ορκωμοσίας του Biden

Αυτός είναι ο Έλληνας που θα παρουσιάσει την εκπομπή της ορκωμοσίας του Biden

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Λίγες ώρες απομένουν για την ορκωμοσία του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Joe Biden και ξέρουμε ποιος είναι ο Έλληνας που θα παρουσιάσει και θα είναι οικοδεσπότης της τηλεοπτικής εκπομπής που θα δείξει την ορκωμοσία. Η ειδική εκπομπή διάρκειας 90-λεπτών «Celebrating America» θα έχει και εμφανίσεις από διασημότητες όπως οι Jon Bon Jovi, Demi Lovato, Justin Timberlake και Ant Clemons, σύμφωνα με δήλωση της εναρκτήριας επιτροπής του Biden.

Οι Δημοκρατικοί Biden και Kamala Harris, που θα ορκιστούν νωρίτερα την ίδια ημέρα ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος, θα εκφράσουν επίσης παρατηρήσεις. Η επιτροπή του Biden μείωσε τα συνηθισμένα εναρκτήρια γεγονότα λόγω της πανδημίας COVID-19, ακυρώνοντας την παραδοσιακή παρέλαση και τους χορούς που διεξάγονταν συνήθως στην Ουάσινγκτον.

Η τηλεοπτική ειδική εκπομπή «θα επιδείξει την ανθεκτικότητα, τον ηρωισμό και την ενοποιημένη δέσμευση του αμερικανικού λαού να έρθει μαζί ως έθνος για θεραπεία και ανοικοδόμηση», δήλωσε η επιτροπή.

Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί στα τηλεοπτικά δίκτυα CBS, ABC, CNN, NBC και MSNBC και θα μεταδοθεί σε ροή στο YouTube, στο Facebook, στο Twitter και σε άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες. Ποιος είναι όμως αυτός που θα την παρουσιάσει;

Μπες στην παρακάτω gallery και μάθε.