Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πώς έμαθε ότι είναι έγκυος (video)

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πώς έμαθε ότι είναι έγκυος (video)

Τι αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Πριν από πέντε ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της fans τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της κρατώντας αγκαλιά τον γιο της Μάξιμο και γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η ευτυχία και η κοιλιά μου δεν κρύβονται πια» με τους fans της να της στέλνουν ένα ποτάμι από ευχές.

Η ηθοποιός εντοπίστηκε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από τον φακό της εκπομπής Ευτυχείτε όπου και μίλησε για την υπέροχη αυτή περίοδο που βιώνει για δεύτερη φορά.



«Αισθάνομαι χαρούμενη και ευτυχισμένη, σε λίγο καιρό θα έρθει το μωρό, σας ευχαριστώ πολύ όλους, πολύς κόσμος το ήξερε αλλά το σεβάστηκαν όλοι. Ήμασταν μαζί με τον Φίλιππο όταν το μάθαμε», τόνισε η Αθηνά και συμπλήρωσε:
«»

Πριν λίγες ημέρες σε ένα q+a στο Instagram, κάποιοι followers ρώτησαν την Αθηνά αν είναι έτοιμη να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα, με την ίδια να απαντά: «Ναι… αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους».
Όπως εξήγησε η Αθηνά, σε λίγο καιρό θα έχει στην αγκαλιά της το δεύτερο μωρό της, αλλά δεν ήθελε να αποκαλύψει το φύλο του.

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου 2017 με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Στις 14 Μαρτίου 2018 γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος, και λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στη Μύκονο.
Τι είχε πει για τη μητρότητα η Αθηνά προτού γίνει μαμά, δες την παρακάτω gallery: