Έτοιμο το εστιατόριο του Γιώργου Λιάγκα

Έτοιμο το εστιατόριο του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας τώρα και επιχειρηματίας. Κάνει πράξη την αγάπη του για το καλό φαγητό.

Ο 42χρονος δημοσιογράφος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, σχεδιάζει να ανοίξει μαζί με φίλους του εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα στη Βουλιαγμένη, και ο χώρος αναμένεται να λειτουργήσει σε λίγες ημέρες. Οι εργασίες ανακαίνισης συνεχίζονται εντατικά αυτή την περίοδο. Ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Σήμερα κλείσαμε, ανακαινίζουμε, δοκιμάζουμε νέες γεύσεις και σε λίγες μέρες opening... Νέες εμπειρίες».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Άκης Πετρετζίκης έχει συμβάλει στη δημιουργία του μενού του εστιατορίου που θα περιλαμβάνει ξεχωριστά πρωινά και ιδιαίτερα cocktails. Ένας ακόμα φίλος και συνεργάτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει κληθεί να συνδράμει στο νέο ξεκίνημα, καθώς είναι αυτός που θα επιμεληθεί τις μουσικές επιλογές, ενώ αναμένεται να εμφανίζεται ως guest dj κάποιες βραδιές.

Φίλοι του δημοσιογράφου στηρίζουν αυτή την προσπάθεια σε δύσκολους καιρούς και οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες μιας και οι τιμές αναμένεται να είναι χαμηλές. Η Βουλιαγμένη δεν επιλέχθηκε τυχαία από τον Γιώργο Λιάγκα για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα, καθώς είναι μία αγαπημένη του περιοχή. Υπήρξε μόνιμος κάτοικος για πολλά χρόνια ενώ τον συνδέει στενή φιλία με τον δήμαρχο Γρηγόρη Κασιδόκωστα.