Ποια είναι η μοναδική star που ακολουθεί ο Joe Biden στο Twitter;

Ποια είναι η μοναδική star που ακολουθεί ο Joe Biden στο Twitter;

Η διάσημη κυρία έκανε την αποκάλυψη με ενθουσιασμό!

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε, η προσοχή όλων στράφηκε στην Ουάσινγκτον και στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden και όπως ήταν φυσικό τα social media πήραν φωτιά με σχόλια και φωτογραφίες. Εκτός βέβαια από την παρουσία πολιτικών προσώπων, celebrity αέρα έφεραν οι Lady Gaga και Jennifer Lopez οι οποίες τραγούδησαν στη σκηνή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, τα Instagram και τα Twitter accounts των αμερικανών celebrities, κατακλύστηκαν από στιγμιότυπα της βραδιάς, με φωτογραφίες των δύο πρωταγωνιστών Joe Biden και Kamala Harris αλλά και ευχές για ένα καλύτερο μέλλον από εδώ και πέρα.

Όπως είναι γνωστό, εκτός όλων των άλλων σημαντικών, ο Joe Biden από τη στιγμή της ορκωμοσίας και μετά, είναι ο χειριστής του επίσημου Προεδρικού λογαριασμού στο Twitter, με την γνωστή ονομασία @POTUS (President of the United States) μέσω του οποίου θα μπορεί να κάνει ανακοινώσεις, παρεμβάσεις και σχόλια όπου εκείνος το θεωρεί απαραίτητο.

Μάλιστα, μέσα στις ελάχιστες ώρες που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο account, πρόλαβε και ακολούθησε 11 άλλους λογαριασμούς, ανάμεσα στους οποίους και μία διάσημη κυρία η οποία τυγχάνει να είναι και η μοναδική celebrity που ακολουθεί μέχρι στιγμής.

Ο ενθουσιασμός της φυσικά ήταν μεγάλος μιας και έσπευσε να το ανακοινώσει μέσω των social media της. Ποια είναι όμως η «τυχερή» star; Δες στην παρακάτω gallery: