Αργύρης Πανταζάρας: Σίγουρα δεν θυμάσαι την πρώτη εμφάνιση του Τάκη Δοξαρά (video)

Αργύρης Πανταζάρας: Σίγουρα δεν θυμάσαι την πρώτη εμφάνιση του Τάκη Δοξαρά (video)

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show ήταν ο Αργύρης Πανταζάρας, ο βραβευμένος ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Τάκη Δοξαρά στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Πανταζάρας μίλησε ανοιχτά για το πόσο δύσκολος και κόντρα είναι ο ρόλος του στο Διαφάνι τονίζοντας:

«Είναι πολύ δύσκολος ρόλος για μένα ο Τάκης. Αυτό τον ρόλο τον αντιμετώπισα σαν ένα μπαλαντέρ με την έννοια ότι είναι ένας εισβολέας, παίρνει τον ρόλο του θεατή, μπαίνει μέσα στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Σταματάει το "θέατρο", απογυμνώνει όλα αυτά που κρύβονται πίσω από τα σπίτια και πετάει μπαρούτι σε όλη την πλατεία. Έχει μια βαριά ευθύνη του πώς ελίσσεσαι μέσα σε όλο αυτό. Τον απεχθάνομαι τον Τάκη, αλήθεια σου λέω. Έκανα μια σκηνή που μιλούσα με τόσο άσχημο τρόπο στη Δρόσω, που πραγματικά εγώ δεν άντεξα. Δεν άντεχα να μιλάω έτσι σε άνθρωπο».

Κι αν νομίζεις πως η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του ηθοποιού που βραβεύτηκε με βραβείο Χορν ήταν στο Κόκκινο Ποτάμι, κάνεις λάθος.

Η πρώτη εμφάνιση του Πανταζάρα ήταν σε διαφήμιση γνωστής μπύρας στο πλευρό του Λευτέρη Γκιωνάκη του εγγονού του ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη.



Μιλώντας για την καριέρα του ο Αργύρης εξήγησε πάντως πως έχει ματώσει για όσα έχει πετύχει:

«Αισθάνομαι ότι κάθε βήμα που κερδίζεται, κάθε στιγμή και κάθε "ταξίδι", προσωπικά έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και έχω ματώσει για να παραμείνω καλλιτέχνης. Δεν αισθάνομαι ότι μας χαρίστηκε τίποτα, δεν αισθάνομαι ότι μου χρωστάει κάποιος κάτι, αισθάνομαι ότι είναι πολύ όμορφες συναντήσεις, συναλλαγές, διεκδικήσεις και συνεργασίες.
Ίσως αυτή η χρονιά, με αυτό το καμπανάκι που χτύπησε σε όλο τον πλανήτη, άρχισε να με κάνει να τα βλέπω 3D, να τα ρουφάω όλα, λεπτό το λεπτό. Να μη θεωρείς τα πράγματα δεδομένα. Αυτό εννοώ ότι δεν σου χρωστάει».