Η Ελένη Μενεγάκη συγκινεί ποζάροντας με τα παιδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη συγκινεί ποζάροντας με τα παιδιά της

Η πιο όμορφη φωτογραφία που θα δεις σήμερα στο instagram.

Η αγαπημένη σου παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, αν και απέχει από την τηλεόραση το τελευταίο διάστημα παραμένει ενεργή στα social media και ενημερώνει τους φανατικούς θαυμαστές της για κάθε βήμα στη καθημερινότητά της. Η τελευταία δημοσίευση στο προφίλ της στο Instagram είναι σίγουρα μια από τις πιο γλυκές φωτογραφίες που έχουμε δει.

Είναι γεγονός πως η πορεία της στην τηλεόραση είναι χρυσή και μάλιστα κάθε της στιγμή έχει χαραχθεί στο μυαλό το φανατικών της θαυμαστών, η φωτογραφία της λοιπόν θα σου θυμίσει τις ένδοξες εποχές, όταν μας κρατούσε συντροφιά κάθε πρωινό.

Δύο από τα μεγαλύτερα αγαθά της ζωής όλων μας είναι η οικογένεια και η φιλία, επομένως καταλαβαίνεις πως η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη έχει συνδυάσει και τα δύο. Με μια φωτογραφία τραβηγμένη στο studio την τελευταία ημέρα της εκπομπής της, αλλά και αγκαλιά με την αγαπημένη της κόρη, αναπόλησε στιγμές χαράς μιας και η ημέρα προστάζει χαρούμενες αναμνήσεις να έρχονται στο προσκήνιο.



Μιας και σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς και η εποχή που ζούμε, λόγω κορονοϊού, περιορίζει τις… αγκαλιές μας, η Ελένη της καρδιάς μας, έκανε το πιο όμορφο post.

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε.