Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου on air και η προσωπική της εξομολόγηση

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου on air και η προσωπική της εξομολόγηση

Δάκρυσε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.

Τις τελευταίες ημέρες όλη η Ελλάδα ασχολείται με ένα άκρως σημαντικό θέμα. Η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου προέβη σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη, για έναν βιασμό, που βίωσε αρκετά χρόνια πριν. Η συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό και στην οποία περιέγραψε λέξη λέξη τη δυσάρεστη εμπειρία της, δεν μπορεί παρά να σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγη ώρα έπαιξε στην εκπομπή της τη συνέντευξη της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία εξιστορεί το τι της συνέβη εκείνο το βράδυ, και όπως ήταν λογικό κι εκείνη ανατρίχιασε με όσα άκουσε. Μάλιστα δάκρυσε on air αφού θυμήθηκε μια περίπτωση φίλης της από το παρελθόν, την οποία και εξήγησε αμέσως μετά.

Η παρουσιάστρια λοιπόν δακρυσμένη μας εξιστόρησε πως αρκετά χρόνια πριν έκανε παρέα με μια κοπέλα, η οποία ξαφνικά άρχισε να της φέρεται πολύ περίεργα και να έχει μια ιδιαίτερη συμπεριφορά. Φαινόταν εχθρική χωρίς να έχει συμβεί κάτι σημαντικό μεταξύ τους και η σχέση τους χαλούσε καθώς εκείνη απομακρυνόταν. Τότε άτομο της οικογένειάς της ζήτησε από την Κατερίνα να πάνε για έναν καφέ.



Εκεί της εξήγησε και της είπε να μην επηρεάζεται από τη συμπεριφορά της φίλης της και πως δεν είναι προσωπικό το θέμα. Απλά στα 15 της είχε βιαστεί και όλο αυτό της είχε αφήσει ένα σημαντικό εσωτερικό τραύμα, καθώς είχε γίνει και από άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος.

Η αλήθεια είναι πως αυτό μας σόκαρε διπλά σήμερα καθώς μιλάμε για ένα κορίτσι 15 ετών. Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο έλειψε να κλάψει on air και δεν την αδικούμε. Όταν ακούς τέτοια πράγματα σοκάρεσαι και ταράζεσαι ψυχολογικά. Πόσο μάλλον, αν είσαι και θύμα μιας τέτοιας υπόθεσης ή πολύ κοντά σε αυτόν που συνέβη.

Δες όσα είπε παρακάτω.