Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό το διαζύγιο της star είναι πιο κοντά από ποτέ

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό το διαζύγιο της star είναι πιο κοντά από ποτέ

Άργησε λίγο, αλλά όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Ήταν Απρίλιος του 2019 όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από 7 χρόνια κοινής ζωής και έγγαμου βίου. Λίγους μήνες αργότερα η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κι έκτοτε δεν ακούσαμε ξανά κάτι για την υπόθεση του ζευγαριού.

Μέχρι εχθές που κυκλοφόρησε μια είδηση που θέλει τον γάμο του διάσημου ζευγαριού να είναι ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος. Η 32χρονη τραγουδίστρια με πολλά βραβεία Grammy στην κατοχή της και ο 46χρονος διευθύνων σύμβουλος φιλανθρωπίας κατέληξαν σε συμφωνία για τη διευθέτηση του διαζυγίου τους σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, επιβεβαιώνει το Us Weekly.

Ο λόγος για την Adele και τον Simon Konecki υπέβαλαν ένα πακέτο αποφάσεων στο δικαστήριο την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου. Το πρώην ζευγάρι, το οποίο ο καθένας εκπροσώπησε τον εαυτό του στην υπόθεση, δεν θα χωρίσει επίσημα έως ότου ένας δικαστής υπογράψει τη συμφωνία τους. Το ζευγάρι συμφώνησε να καθορίσει τα δικαιώματα για την ιδιοκτησία της κοινότητας και τα χρέη μέσω συζητήσεων.

Στην αρχική κατάθεση που έγινε το 2019, οι Adele και Simon υπέβαλαν αίτηση για κοινή επιμέλεια του οκτάχρονου γιου τους Angelo. Εκείνη την εποχή, οι εκπρόσωποι της Adele είπαν ότι αυτή και ο Simon έχουν «δεσμευτεί να μεγαλώσουν μαζί τον γιο τους».

Η Adele και ο Simon δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2012 και καλωσόρισαν τον Angelo εννέα μήνες αργότερα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια σούπερ μυστική τελετή και η Adele επιβεβαίωσε τον γάμο τους κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής Grammy το 2017.

Πλέον βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στο να ολοκληρωθεί όλο αυτό και είναι και οι δύο χαρούμενοι με αυτό.