Keeping Up With The Kardashians: Ότι ξέρουμε για την τελευταία σεζόν

Sabine Camhi
Keeping Up With The Kardashians: Ότι ξέρουμε για την τελευταία σεζόν

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

Η τελευταία σεζόν του Keeping Up With the Kardashians θα προβληθεί στο E! Entertainment το 2021, μετά από 14 χρόνια προβολής.

Η Kim Kardashian ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο του 2020 ότι η 20η σεζόν του τηλεοπτικού reality θα είναι και η τελευταία. Η Kim δημοσίευσε μια συναισθηματική ανακοίνωση στο Instagram εκ μέρους της μητέρας της, Kris Jenner, των αδερφών της, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashain, Kylie Jenner, Kendall Jenner και Rob Kardashian, και του πρώην της Kourtney, Scott Disick.

«Με βαριά καρδιά πήραμε την δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να πούμε αντίο στο Keeping Up with the Kardashians», έγραψε η Kim στην ανακοίνωση. «Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και αμέτρητα spin-off σόου, νιώθουμε παραπάνω από ευγνώμονες απέναντι σε όλους σας που μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια- σε καλές εποχές, σε άσχημες, στη χαρά, τα δάκρυα και τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα έχουμε για πάντα στην καρδιά μας τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στο δρόμο μας».

Το σόου έκανε πρεμιέρα το 2007 και κυκλοφόρησε 12 spinoff συμπεριλαμβανομένων του Kourtney and Khloé Take Miami, Life of Kylie, Kourtney and Kim Take New York και Rob & Chyna.

Η σεζόν 19 του KUWTK ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2020. Στο φινάλε της σεζόν, η Khloé σκεφτόταν αν θα τα ξαναβρεί με τον πρώην σύντροφό της, Tristan Thompson, ενώ ο Scott Disick γιόρτασε τα 37α γενέθλιά με την οικογένεια του μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα σε rehab για ψυχολογικά τραύματα του παρελθόντος.

H E! δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει πότε θα κάνει πρεμιέρα η 20η σεζόν του KUWTK, αλλά συνέχισε παρακάτω για να μάθεις τα πάντα που ξέρουμε μέχρι στιγμής:

Το καστ:

Παρόλο που η Kourtney απουσίαζε από τα γυρίσματα του σόου κατά τη διάρκεια της 19ης σεζόν, θα εμφανιστεί στην τελευταία. Ο Rob Kardashian αναμένεται επίσης να εμφανιστεί καθώς γύριζε σκηνές το 2020.

Το πρόγραμμα γυρισμάτων:

Η οικογένεια Kardashian-Jenner σταμάτησε τα γυρίσματα για αρκετές εβδομάδες τον Ιούνιο του 2020. Εμφανίστηκαν ξανά σε γυρίσματα τον Ιούλιο, ενώ η τελευταία τους μέρα ήταν στης 8 Ιανουαρίου.

Οι εξομολογήσεις:

Μετά που γύρισαν το τελευταίο επεισόδιο, η Kourtney επιβεβαίωσε πως μαγνητοσκόπησε την τελευταία της εξομολόγηση στης 11 Ιανουαρίου.

Το διαζύγιο της Kim Kardashian και του Kanye West:

Η υποψηφιότητα του Kanye για την προεδρία, τα αμφιλεγόμενα σχόλια του σχετικά με την έκτρωση, και οι πολύ προσωπικές πληροφορίες που δημοσίευσε, εξάντλησαν τη σχέση του με την Kim. Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει προσλάβει τη διάσημη δικηγόρο διαζυγίων Laura Wasser.

Η σχέση της Khloe και του Tristan:

Φήμες λένε πως η Khloé και ο Thompson, οι οποίοι έχουν μαζί μια κόρη την True, 2, είναι ξανά μαζί. Η 20η σεζόν θα συμπεριλαμβάνει τη μετακόμισή του στην Βοστώνη, όπου θα παίξει για τους Celtics. Οι δύο τους εντοπίστηκαν σε γυρίσματα στην Ανατολική Ακτή τον Δεκέμβριο του 2020.