Bella Hadid: Επιστρέφει στο Instagram με μια γλυκιά ανάρτηση

Sabine Camhi
Bella Hadid: Επιστρέφει στο Instagram με μια γλυκιά ανάρτηση

Η Bella Hadid στέλνει ένα μήνυμα για την ψυχική υγεία!

Μετά από λίγες εβδομάδες μακριά από τα social media, η 24χρονη σούπερμοντελ επέστρεψε στις 21 Ιανουαρίου με ένα μήνυμα στους θαυμαστές της. «Πήρα λίγο χρόνο για να σκεφτώ και να βρω τον εαυτό μου με έναν τρόπο που θα ήταν πολύ δύσκολο να εξηγήσω αυτή τη στιγμή, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα το εκφράσω», έγραψε η Bella Hadid στους 37,8 εκατομμύρια ακόλουθους της στο Instagram.

«Οι αναμνήσεις και η τύχη με τα οποία επέστρεψα είναι καθαρή σοφία, μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό μου & την πνευματικότητα μου, αγάπη για τον εαυτό μου που δεν είχα ποτέ, μερικοί υπέροχοι φίλοι, και τα βιβλία που με βοήθησαν να τα βγάλω πέρα. Βρήκα τον εαυτό μου, τη δύναμή μου, και το φως μου ξανά».

«Είμαι εδώ μόνο ως μέσο ειρήνης και αγάπης για να βοηθήσω ανθρώπους που υποφέρουν και τον κόσμο, με τον καιρό» συνέχισε. «Ευχαριστώ τους αγγέλους μου που με υποστήριξαν και συνέχισαν να με αγαπούν, για μένα. Με σώσατε. Αφιερώστε χρόνο για να λάβετε βοήθεια αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ψυχικής υγείας. Αξίζει για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας».

Με το μήνυμά της, η Bella μοιράστηκε επίσης μια σειρά φωτογραφιών από τον χρόνο που έλειπε, συμπεριλαμβανομένης μιας στην οποία κάνει ιππασία. Άλλες εικόνες δείχνουν τα βιβλία που διάβασε - How to Love by Thich Nhat Hanh - μεταξύ άλλων, καθώς και φωτογραφίες κρυστάλλων και υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Μετά την ανάρτηση της, το μοντέλο έλαβε ενθαρρυντικά σχόλια από φίλους, θαυμαστές και την οικογένειά της. Ο πατέρα της, Mohamed Hadid, έγραψε «Σε [καρδιά emoji] Bella, είσαι ένα λαμπερό φως στη σκοτεινότερη νύχτα».

Το διάσημο σoυπερμόντελ έχει μιλήσει ξανά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας και για τον δικό της αγώνα. Ενώ γιόρταζε τα 23α της γενέθλια το 2019, η Bella κοινοποίησε ένα πολύ προσωπικό μήνυμα:

«Θα ήθελα να προσθέσω πως όσα βλέπετε στο ίντερνετ ή στα social media δεν είναι πάντα ό,τι δείχνει. Η ευτυχία που δημιουργούμε online ενώ είμαστε δυστυχισμένοι στη ζωή δεν έχει κανένα νόημα, αλλά μερικές φορές μοιάζει πιο εύκολο να ζεις με την θλίψη σου αντί να μιλάς γι' αυτήν», λέει η ίδια.

«Μην νιώθετε πίεση από τα πράγματα στο ίντερνετ, αν δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, μην το κάνετε. Αν θέλετε να ακυρώσετε σχέδια, ακυρώστε τα. Το να φροντίζετε και να προστατεύετε τον εαυτό σας και την ενέργειά σας είναι κάτι που έμαθα πως βοηθάει», προσθέτει. «Όταν νιώθετε τον κόσμο να γκρεμίζεται γύρω σας, επιτρέπεται να ζητήσετε βοήθεια. Δεν χρειάζεται να παλεύετε με την ψυχική σας κατάσταση μόνοι».