Θρήνος στο Hollywood: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός του Lost

Θρήνος στο Hollywood: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός του Lost

Η αιτία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Δεν θα λέγαμε πως μέχρι στιγμής το 2021 είναι από τις καλύτερες χρονιές που θα βιώσουμε δεν είναι όμως και εντελώς χάλια. Σε κάποια σημεία θα λέγαμε πως συνεχίζει πολλά από αυτά που έφερε το 2020 στις ζωές μας, όμως γίνεται σημαντική προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα. Υπάρχουν βέβαια και μέρες που μαθαίνουμε για θανάτους αγαπημένων ηθοποιών και στεναχωριόμαστε διπλά.

Μία τέτοια είδηση είναι και η σημερινή, που μάθαμε πως η διάσημη ηθοποιός του Lost πέθανε στα 65 της χρόνια. Η αιτία του θανάτου της παραμένει ακόμη άγνωστη, είναι όμως πολύ άσχημο και στενάχωρο. Η Mira Furlan, η ηθοποιός γνωστή για τους ρόλους της στο Lost και Babylon 5, πέθανε την Τετάρτη. Η αιτία του θανάτου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά ο δημιουργός του Babylon 5, J. Michael Straczynski έγραψε στο Twitter ότι «για αρκετό καιρό τώρα η υγεία της δεν ήταν καλή». Ήταν 65 ετών.

Η οικογένεια της Mira επιβεβαίωσε στο Twitter τον θάνατό της με ένα quote από την αείμνηστη star: «Κοιτάζω τα αστέρια. Είναι μια καθαρή νύχτα και ο Γαλαξίας φαίνεται τόσο κοντά. Εκεί θα πάω σύντομα. “Είμαστε όλοι αστέρια”, θυμάμαι ξαφνικά τα λόγια του Delenn από το σενάριο του Joe. Όχι μια κακή προοπτική. Εγώ δεν φοβάμαι. Εν τω μεταξύ, επιτρέψτε μου να κλείσω τα μάτια μου και να νιώσω την ομορφιά γύρω μου. Και πάρτε μια βαθιά ανάσα κάτω από τον ουρανό γεμάτο αστέρια. Εισπνοή εκπνοή. Αυτό είναι όλο».

Ο J. Michael Straczynski έγραψε: «Είναι μια νύχτα με μεγάλη θλίψη, γιατί η φίλη και σύντροφος μας έχει πάρει τον δρόμο όπου δεν μπορούμε να την φτάσουμε. Αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα, θα την ακολουθήσουμε εγκαίρως και πιστεύω ότι θα έχει πολλές ιστορίες για να μας πει και πολλούς νέους ρόλους να μοιραστεί με το σύμπαν».

Καλή δύναμη να ευχηθούμε στην οικογένειά της και συλλυπητήρια.