Κατερίνα Καινούργιου: Νέο μέλος στη ζωή της παρουσιάστριας

Κατερίνα Καινούργιου: Νέο μέλος στη ζωή της παρουσιάστριας

Ιδού όλα όσα ξέρουμε

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην ελληνική showbiz και φυσικά μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της τηλεόρασης. Το Instagram account της είναι από τα πιο ωραία στη διαδικτυακή πλατφόρμα, και η αλήθεια είναι πως τη θαυμάζουμε ιδιαίτερα.

Διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της στο πλάι του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη, και αν έχουν υπόσταση οι φήμες που κυκλοφορούν τότε έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Σήμερα πάντως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί έχει ένα νέο μέλος στη ζωή της και στο σπίτι της με τον αγαπημένο της και μας το έδειξε μέσα από το Instagram account της.

Λίγες ώρες πριν η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε δύο story με τη νέα προσθήκη στη ζωή της, που δεν ήταν κάτι άλλο από ένα γλυκύτατο κατοικίδιο. Το χαριτωμένο κουταβάκι της παρουσιάστριας μας έκλεψε την καρδιά και το σίγουρο είναι πως ξετρέλανε και την παρουσιάστρια.

Kiton, είναι το όνομα που επέλεξαν να δώσουν στον νέο τους φίλο η Κατερίνα και ο Φίλιππος και στο βίντεο που ακολουθεί θα τον δεις να παίζει με το παιχνίδι του.