Η βίλα που κάνουν διακοπές οι Kendall και Kylie Jenner είναι απλά όνειρο

Η βίλα που κάνουν διακοπές οι Kendall και Kylie Jenner είναι απλά όνειρο

Πόσο πολύ θα θέλαμε να είμαστε εκεί.

Μπορεί η θερμοκρασία να έχει πέσει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, να κάνει κρύο και σε κάποιες περιοχές τόσο στην Ελλάδα, αλλά όσο και σε άλλες χώρες του πλανήτη να χιονίζει, οι αδερφές Jenner όμως ζουν σαν βασίλισσες νότια των συνόρων ... απολαμβάνοντας τον ήλιο σε ένα κάστρο δίπλα στη θάλασσα.

Η δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner και η αδερφή της έκαναν δώρο στον εαυτό τους μια μεξικάνικη απόδραση, στο σούπερ πολυτελές Ocean Castle Sol de Oriente στην Costa Careyes και πρέπει απλά να δεις τις φωτογραφίες της βίλας. Η βίλα 6 υπνοδωματίων βρίσκεται στην κορυφή της χερσονήσου de las Estrellas – στα ισπανικά τα αστέρια - και περιβάλλεται από πισίνα υπερχείλισης 360 μοιρών που προσφέρει πανοραμική θέα στον ωκεανό και την παραλία.

Το ιδιωτικό κτήμα κοστίζει 6.500 $ τη βραδιά και έχει χώρο για 12 άτομα αλλά αυτό το ταξίδι για κορίτσια προορίζεται μόνο για τις Kylie, Kendall και Stassie Karanikolaou. Υπό άλλες συνθήκες και μερικά χρόνια πριν, μαζί τους θα ήταν και η Jordyn Woods η πάλαι ποτέ κολλητή της Kylie, όμως πια δεν λένε ούτε «γεια».

Το φρούριο είναι επίσης πολύ φιλικό προς τις κάμερες. Η Kylie, η Kendall και η Stassie έχουν δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες δίπλα στην πισίνα, από την ανατολή έως το ηλιοβασίλεμα και σκεφτόμαστε πόσο πολύ θα θέλαμε να βρισκόμασταν κι εμείς σε ένα τέτοιο μέρος.



Προς το παρόν λέμε να ταξιδέψουμε νοητά προς τη βίλα αυτή μέσα από τις φωτογραφίες που θα δεις στη gallery παρακάτω.