Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το υπέροχο σαλόνι της Κατερίνας Καινούργιου

Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το υπέροχο σαλόνι της Κατερίνας Καινούργιου

Και δε θέλουμε, για να είμαστε ειλικρινείς.

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία φορά που κάποιος διάσημος μάς αφήνει με το στόμα ανοιχτό δείχνοντας εικόνες από το σπίτι του. Η διακόσμηση είναι ένας τομέας στον οποίο επενδύουν. Και λογικό. Η αισθητική του χώρου και το περιβάλλον στο οποίο περνάς μεγάλο μέρος του χρόνου σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο ακόμα και στην κατάσταση της ψυχολογίας σου. Οπότε, οι celebrities αφήνουν την έμπνευσή τους να μιλήσει κι εμείς θαυμάζουμε το αποτέλεσμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι σίγουρα ένα κορίτσι με γούστο. Αν δεν το έχεις καταλάβει από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της, μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram είναι υπέρ αρκετή για να πειστείς. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο καθαρά στυλιστικό κομμάτι.




Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ένα πανέμορφο σπίτι. Στις φωτογραφίες που ανεβάζει ανά διαστήματα μπορούμε να παρατηρήσουμε cozy και στυλάτα σημεία της, όπως το υπέροχο σαλόνι που έχει φτιάξει. Πρόκειται για έναν χώρο σε γήινες αποχρώσεις, στον οποίο ξεχωρίζει κατευθείαν ένας μεγάλος, «αφράτος» καναπές με μαξιλάρια. Ένα έπιπλο που πολλές φορές έχει χρησιμοποιήσει σε φωτογραφίσεις που κάνει για να ανανεώνει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις το πανέμορφο σκηνικό της παρουσιάστριας.