Η Λάουρα Νάργες άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία θεά

Η Λάουρα Νάργες άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία θεά

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για μία ανανέωση.

Μία ανανέωση κάθε τόσο επιβάλλεται. Όλοι οι άνθρωποι την έχουν ανάγκη για να νιώθουν ότι εξελίσσονται και ότι ένας διαφορετικός αέρας επιδρά θετικά στην ψυχολογία τους. Ενίοτε αυτή η αλλαγή εστιάζει σε πιο διακοσμητικά στοιχεία του σπιτιού και άλλες φορές στο προσκήνιο βρίσκεται ο εαυτός μας. Για τις γυναίκες, ειδικά, συνήθη «στόχο» αποτελούν τα μαλλιά. Το χρώμα, το μήκος, το styling, οι επιλογές για πειραματισμό είναι πολλές.

Η Λάουρα Νάργες είναι ένα κορίτσι που δε φοβάται τις αλλαγές. Για την ακρίβεια, τις επιλέγει συχνά και φροντίζει να τραβάει τις αντίστοιχες φωτογραφίες, ώστε τα ντοκουμέντα να βρίσκουν τον δρόμο της δημοσιότητας στο Instagram της. Την έχουμε δει, λοιπόν, με πολύ ανοιχτόχρωμα ξανθά μαλλιά, ροζ, πιο σκούρες αποχρώσεις, και σε αυτήν την τελευταία κατηγορία θα εστιάσουμε σήμερα.




Η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι έχει συμβεί άλλη μία αλλαγή στα μαλλιά της. Έχει διατηρήσει, μεν, τις πιο καστανές αποχρώσεις, όμως, με μία μεγάλη διαφορά: το μήκος.

Μέχρι πρόσφατα βλέπαμε την 30χρονη Νάργες με ένα αρκετά κοντό κούρεμα, αλλά στη λήψη για την οποία σου μιλάμε και που πρόκειται να δεις στην παρακάτω gallery ποζάρει με ιδιαίτερα μακριά μαλλιά. Και με αυτό το στυλ είναι πανέμορφη, ίσως την κάνει να φαίνεται και ακόμα πιο μικρή σε ηλικία.

Δες τη στη συνέχεια.