Οι πιο γνωστοί celebs του πλανήτη έκαναν meme τον πιο απρόσμενο άνθρωπο

Οι πιο γνωστοί celebs του πλανήτη έκαναν meme τον πιο απρόσμενο άνθρωπο

Ο Bernie Sanders βρέθηκε στο προσκήνιο για έναν λόγο που κανείς δε φανταζόταν.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την ημέρα της ορκωμοσίας του Joe Biden. Αναμενόμενα ήταν ένα γεγονός που παρακολούθησε όλος ο πλανήτης από τους τηλεοπτικούς του δέκτες. Τα βλέμματα ήταν στραμμένα κατά κύριο λόγο στον Πρόεδρο και στην Αντιπρόεδρο -Kamala Harris- των Ηνωμένων Πολιτειών, όμως, μία εμφάνιση κατάφερε να γίνει viral για αρκετές ημέρες μετά: αυτή του πολιτικού του αντιπάλου.

Ο Bernie Sanders είναι ένας Αμερικανός πολιτικός και Γερουσιαστής που εκπροσωπεί την πολιτεία του Vermont. Είναι ο ανεξάρτητος με τη μεγαλύτερη θητεία στην ιστορία του Κονγκρέσου και πρώην αντίπαλος του Biden στις προκριματικές εκλογές για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ.

Όπως μπορείς να φανταστείς, λοιπόν, φυσικά και η παρουσία του συγκεκριμένου ανθρώπου θα απασχολούσε. Εκείνος, όμως, σε αντίθεση με την πλειοψηφία τέτοιων προσωπικοτήτων που εστιάζουν στη μόδα πίσω από το outfit, κινήθηκε βάσει πρακτικότητας, επιλέγοντας παλτό και πλεκτά γάντια.




«Στο Vermont, ντυνόμαστε ζεστά. Ξέρουμε κάτι για το κρύο και δε μας απασχολεί η καλή μόδα, απλά θέλουμε να παραμείνουμε ζεστοί. Και αυτό έκανα σήμερα»

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το θέαμα κι έκτοτε χρησιμοποιείται σε κάθε τύπου αναρτήσεις υπό τη μορφή meme. Οι celebrities, μάλιστα, ήδη από νωρίς της κυκλοφορίας της φωτογραφίας τη χρησιμοποίησαν ενώνοντάς τη με δικές τους και θα δεις το αποτέλεσμα στην παρακάτω gallery.