Δες πώς είναι σήμερα η Πέπη από τα Εγκλήματα, 23 χρόνια μετά τη σειρά

Δες πώς είναι σήμερα η Πέπη από τα Εγκλήματα, 23 χρόνια μετά τη σειρά

Έχουμε δει αξέχαστες σκηνές της στη διάσημη σειρά.

Από το 1998 μέχρι το 2000, η πλειοψηφία των τηλεθεατών της Ελλάδας ήταν συντονισμένη για τα Εγκλήματα. Μία σειρά που ασχολήθηκε με το είδος της μαύρης κωμωδία και παρουσίασε στο κοινό χαρακτήρες που μνημονεύονται μέχρι σήμερα. Οι, δε, ατάκες τους περιλαμβάνονται στα διάφορα compilation που κυκλοφορούν στο Internet και αποτελούν την αιτία για ατελείωτες στιγμές άφθονου γέλιου.

Σήμερα, ωστόσο, θυμηθήκαμε έναν πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα της σειράς. Μία πολύ αστεία προσωπικότητα και φίλη της Σωσώς Παπαδήμα που στεκόταν μάρτυρας των δολοφονικών της ατακών και των διεστραμμένων σχεδίων για τον άντρα της, Αχιλλέα Μητρόπουλο, -και όχι μόνο-. Ο λόγος, φυσικά, για την αξέχαστη Πέπη.




Η Πέπη δεν είχε καμία σχέση με τη Σωσώ. Η αφέλεια ήταν ένα οφθαλμοφανές χαρακτηριστικό της, ενώ συνήθιζε να ακολουθεί ευλαβικά την κολλητή της στις δολοπλοκίες της.

Τον επιτυχημένο χαρακτήρα ανέλαβε να ενσαρκώσει η ταλαντούχα ηθοποιός Φωτεινή Μπαξεβάνη. Η ίδια έχει παίξει σε πολλές παραγωγές μετά τα Εγκλήματα, όπως Φάε τη Σοκολάτα σου, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Αληθινοί Έρωτες, κ.α. Σήμερα, διανύει το 49ο έτος της ηλικίας της, συμμετέχει σε πολλές θεατρικές παραγωγές, ενώ ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά «Ζακέτα να Πάρεις», στο πλευρό της Ελένης Ράντου και της Δάφνης Λαμπρόγιαννη.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις πρόσφατες φωτογραφίες της από το θέατρο.