Αποκαλυπτική η Jennifer Lopez: Οι αιχμές για τις σχέσεις της & ο ψυχολόγος

Αποκαλυπτική η Jennifer Lopez: Οι αιχμές για τις σχέσεις της & ο ψυχολόγος

Τι δήλωσε η τραγουδίστρια στο νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε.

H Jennifer Lopez είναι σήμερα και πάνω απ’ όλα μία γυναίκα που εμπνέει. Όχι μόνο επειδή είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Όχι μόνο επειδή, όταν ανεβαίνει στη σκηνή, χαρίζει στον πλανήτη σόου που χαράσσονται στη μνήμη του. Όχι μόνο επειδή είναι μία υπέροχη μαμά και σύντροφος. Όχι μόνο επειδή, όταν μιλάει, φροντίζει να περνάει όμορφα μηνύματα. Για όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά.

Για την πρεμιέρα των Coach Conversations στο YouTube, η JLo μίλησε με τον pocaster και inspirational Jay Shetty για πολλούς τομείς της ζωής της, δίνοντας έμφαση σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της. Αρκετά χρόνια πριν, η διάσημη τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να αρχίσει να επισκέπτεται ψυχολόγο.

«Οι άνθρωποι λένε συνέχεια ‘Α, εφευρίσκει ξανά τον εαυτό της. Είναι μία νέα εφεύρεση. Δε μου αρέσει αυτή η λέξη. Δεν εφευρίσκω ξανά ούτε προσπαθώ να είμαι κάτι διαφορετικό ούτε προσπαθώ να ξεγελάσω τους ανθρώπους σε κάτι νέο. Είναι μία εξέλιξη», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, πάνω στη συζήτηση υπήρξαν και κάποιες αιχμές για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν, υπονοώντας με μεγάλη σαφήνεια ότι βρισκόταν σε δυσάρεστες για εκείνη συνθήκες, κάτι που, μάλιστα, τότε δεν μπορούσε να το αντιληφθεί.

Μπες στην παρακάτω gallery για να διαβάσεις ακριβώς τι δήλωσε.