Ο αδερφός του Ben Affleck έκανε αποκαλύψεις για τον χωρισμό του αδερφού του

Ο αδερφός του Ben Affleck έκανε αποκαλύψεις για τον χωρισμό του αδερφού του

Ο Ben Affleck και η Ana de Armas δεν είναι πια μαζί και υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο.

Σαν κεραυνός έπεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση του χωρισμού του Ben Affleck με την αγαπημένη του Ana de Armas λίγους μόνο μήνες μετά την επίσημη συγκατοίκηση στο νέο σπίτι του ηθοποιού.

Ο φακός εντόπισε τον Ben όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που τον έχουμε δει τους τελευταίους μήνες ενώ ο άγνωστος άντρας που πέταξε ένα χάρτινο ομοίωμα της Armas έξω από το σπίτι του ηθοποιού δημιούργησε ακόμα περισσότερα σχόλια για το πόσο κακός υπήρξε ο χωρισμός ανάμεσα στο ζευγάρι.

Και επειδή όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη ανάμεσα στο ζευγάρι που ήταν από τα πιο hot της καραντίνας, πηγή της Post αναφέρει πως η ίδια η καραντίνα κόστισε στη σχέση.
«Η καραντίνα ήταν μια μοναδική περίοδος, ειδικά εκείνη του Μαρτίου, μιας και το ζευγάρι έμεινε μέσα, έμαθε ο ένας τον άλλο και πέρασαν μοναδικά. Δεν συνέβη το ίδιο όταν και οι δύο επέστρεψαν στη δουλειά και τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν».

Η De Armas έκλεισε στην ταινία The Gray Man μαζί με τον Chris Evans και τον Ryan Gosling, ενώ ο Affleck θα πρωταγωνιστεί στην επόμενη ταινία του Clooney, που θα είναι η κινηματογράφηση του βιβλίου The Tender Bar.



Kι επειδή οι φήμες ήθελαν τον αδερφό του Ben, Casey Affleck να είναι εκείνος που πέταξε το ομοίωμα της De Armas, ο ίδιος βγήκε και μίλησε, αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

«Δεν ήμουν εγώ και δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως έχουν χωρίσει οριστικά ή κάτι άλλο, θα τους αφήσω να μιλήσουν μόνοι τους», τόνισε ο 45χρονος επίσης ηθοποιός στο Entertainment Tonight.

«Πολλοί μου έστειλαν τη φωτογραφία και στο Twitter αλλά δεν ένιωθα πως πρέπει να αστειευτώ με όλο αυτό».

Ποια είναι η γνώμη του Casey για την Ana;