Λιάγκας - Σκορδά ξανα μαζί στο Πρω1νό: Η αλλαγή στο ξεκίνημα και η ατάκα του Ουγγαρέζου

Λιάγκας - Σκορδά ξανα μαζί στο Πρω1νό: Η αλλαγή στο ξεκίνημα και η ατάκα του Ουγγαρέζου

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά.

Με μια φυσική αμηχανία, η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε σήμερα το πρωί το τηλεοπτικό κοινό. Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρω1νό και το πάλαι ποτέ τηλεοπτικό ζευγάρι και ζευγάρι στη ζωή, ξαναβρίσκεται μαζί στο ίδιο στούντιο και στο ίδιο τραπέζι.

«Υπάρχει μια αμηχανία, μας ξέρετε, μιλάμε τόσα χρόνια αλλά τόσο κοντά δεν έχουμε βρεθεί», τόνισε η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε:

«Αυτό που κάνουμε είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο»!

Aρχικά να σου πούμε πως η πρώτη αλλαγή στο Πρω1νό εντοπίζεται ήδη από τους τίτλους αρχής, στους οποίους προστέθηκε όπως γινόταν και παλιά ο Γιώργος Λιάγκας.

Πριν το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα κι ενώ Λιάγκας και Σκορδά δεν είχαν μιλήσει ακόμα στο πλατό μπήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αγκάλιασε τους δύο παρουσιαστές και είπε με χιούμορ: «Μπαμπά- Μαμά»!Kαι αφού η Φαίη με τον Γιώργο υποδέχτηκαν την ομάδα τους και επίσημα, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Τάσο Τεργιάκη και τη Νάνσυ Παραδεισανού, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην επιστροφή του αυτή με πολύ τρυφερά λόγια.Δες τι είπε στη gallery

DPG Network