Adele: Γιορτάζει 10χρόνια από το πρώτο album της και ιδού τι ανέβασε

Adele: Γιορτάζει 10χρόνια από το πρώτο album της και ιδού τι ανέβασε

Εσύ θυμάσαι την Adele δέκα χρόνια πριν;

Διανύουμε αισίως τον πρώτο μήνα του 2021 και ήδη βλέπουμε κάποια trends που είχαμε δει ξανά στο παρελθόν να κάνουν την εμφάνισή τους. Θυμάσαι το #10yearsanniversary; Επανήλθε στη μόδα και η Adele το αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού φέτος κλείνει 10 χρόνια μουσικής καριέρας. Μπορεί η Adele του 2011 να μη θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή του 2021, όμως ένα είναι σίγουρο. Η φωνή της είναι ότι καλύτερο έχουμε ακούσει ever.

Η 32χρονη σταρ δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Instagram της την Κυριακή (24 Ιανουαρίου) για τον εορτασμό της 10ετούς επετείου από την κυκλοφορία του άλμπουμ της «21» που έσπασε κάθε ρεκόρ. «Ευτυχισμένα 10 χρόνια παλιέ φίλε μου! Είναι τρελό πόσο λίγο θυμάμαι πώς ήταν και πώς ένιωθα πριν από μια δεκαετία. Αλλά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μας αφήσατε να μπούμε στη ζωή σας και μας αφήσατε να γίνουμε soundtrack σε κάποια περίοδο αυτής».



Το άλμπουμ περιελάμβανε επιτυχημένα single όπως τα: «Rolling in the Deep», «Some Like You» και «Set Fire to the Rain» και έγινε το άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις του 21ου αιώνα και ένα από τα ρεκόρ με τις καλύτερες πωλήσεις συνεχώς. Και όχι άδικα αν σκεφτείς πως τα τραγούδια της αυτά ακούγονται με την ίδια «μανία» ακόμη και σήμερα.

Απίστευτο πάντως το πώς πέρασαν έτσι δέκα χρόνια.

Δες τις φωτό που ήταν στην ανάρτησή της, στη gallery παρακάτω.