Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που μπαίνει σήμερα στο σπίτι του Master Chef

Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που μπαίνει σήμερα στο σπίτι του Master Chef

Το πιάτο της, την οδήγησε στο σπίτι του Master Chef.

Ο αγαπημένος διαγωνισμός μαγειρικής που έχει βγάλει ήδη δεκάδες ταλαντούχους μάγειρες εκεί έξω επέστρεψε και είναι γεγονός πως ο πέμπτος κύκλος του Master Chef πρόκειται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη σεζόν. Ήδη το παιχνίδι έχει προσαρμοστεί στους κανόνες της νέα καθημερινότητας και σίγουρα η νέα διαδικασία της επιλογής παικτών είναι το κάτι άλλο.

Οι παίκτες πλέον δοκιμάζονται σε συγκεκριμένο χρονικό όριο και όχι μόνο αυτό αλλά από την πρώτη τους κιόλας εμφάνιση έρχονται αντιμέτωποι με τις κουζίνες αλλά και τους κριτές του Master Chef. Το επίπεδο του διαγωνισμού έχει ανέβει και σίγουρα οι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι θα είναι οι καλύτεροι.

Λοιπόν, η πρεμιέρα του μαγειρικού διαγωνισμού σημείωσε εξαιρετικά νούμερα, αφήνοντας τους φανατικούς τηλεθεατές ικανοποιημένους και μάλιστα στα social media το κυρίαρχο hashtag ήταν εκείνο του ριάλιτι. Σήμερα, οι διαγωνιζόμενοι που καλούνται να εντυπωσιάσουν τους κριτές φαίνεται πως έχουν τραβήξει τα βλέμματα πάνω τους και το Twitter ξεχώρισε κάποιους παίκτες, ιδίως τον σωσία του Λρωνίδα Κουτσόπουλου.

Η παίκτρια που ξεχώρισε σήμερα από τους κριτές και είχε τρία ναι ήταν η Ηρώ. Το πιάτο που παρουσίασε στην κριτική επιτροπή ήταν θεσπέσιο και μάλιστα άκουσε τα καλύτερα λόγια και από τους τρεις κριτές. Με τρία «ναι» περνά κατευθείαν στο σπίτι του Master Chef. Η ποδιά πλέον είναι δική της και το ταξίδι της στο Master Chef 5 μόλις ξεκίνησε.