Έχεις δει πόσο μεγάλωσε ο Knox, γιος της Anelina Jolie και του Brad Pitt

Έχεις δει πόσο μεγάλωσε ο Knox, γιος της Anelina Jolie και του Brad Pitt

Ο Knox έχει μπει πια στην εφηβεία.

Είναι απίθανο, απίθανο όμως το πόσο πολύ μοιάζει πια ο Knox Pitt Jolie στον Brad Pitt. Ο 12χρονος Knox έχει μπει πια στην εφηβεία και η μαμά του Angelina Jolie, που θεωρεί σημαντικό να κάνει δραστηριότητες με κάθε παιδί της ξεχωριστά, πήρε τον γιο της και πήγαν μια βόλτα σε γνωστό πολυκατάστημα.

Η Κυριακάτικη βόλτα όπως ήταν φυσικό απαθανατίστηκε από τον φακό των παπαράτσι και στις φωτογραφίες βλέπουμε την πάντα μαυροφορεμένη Angelina Jolie και τον Knox με την δική του περίτεχνη μάσκα να έχει φτάσει σχεδόν στο ύψος τη μαμά του.

Ο Knox όσο μεγαλώνει, μοιάζει όλο και περισσότερο στον διάσημο μπαμπά του και η 45χρονη Jolie που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαμάχη με τον πρώην της για την κηδεμονία των παιδιών, είναι σίγουρο πως βλέπει τον Pitt καθημερινά μπροστά της, κοιτώντας τον Knox.



Ο Knox ήταν ντυμένος casual με sneakers, αθλητικά παπούτσια και ένα μπλουζάκι και η βόλτα αυτή είναι μέρος του σχεδίου ανατροφής που έχει αναπτύξει η Jolie για τα παιδιά της, θέλοντας αυτά να μεγαλώσουν όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.


https://www.instagram.com/p/CKejDx9lwqk