Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι έγκυος αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ»

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι έγκυος αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.

Τις τελευταίες ημέρες η είδηση πως η Κατερίνα Καινούργιου περιμένει το πρώτο της παιδί κάνει τον κύκλο του διαδικτύου.

Με αφορμή την ερώτηση που έκανε σε δημοσιογράφο του Ευτυχείτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το αν η Κατερίνα είναι όντως έγκυος, η Καινούργιου πήρε τον λόγο στον αέρα της εκπομπής της, ξέσπασε και ξεκαθάρισε την αλήθεια.

«Δημοσιογράφοι πήραν τους γονείς μου στο σταθερό μας τηλέφωνο και τους ρωτούσαν αν είμαι έγκυος, άκομψο είναι όταν δημοσιογράφοι λένε πως έχει ανοίξει η λεκάνη μου και περιμένω κορίτσι, για να τελειώνει αυτή η ιστορία, μια γυναίκα που είναι 35 στα 36 , όταν μια γυναίκα έχει πρηστεί ή μπορεί να μην έχει νιώσει καλά, μπορεί να είναι ορμόνες, να κάνει μια θεραπεία ή να είναι κάτι άλλο πέρα από μια εγκυμοσύνη.

Δεν είμαι έγκυος απλά δεν μου αρέσει να απολογούμαι. Μπορεί κάποια στιγμή, κάποιο καιρό μετά, κάποτε να είμαι και να μην θέλω να παίζω με το είμαι ή δεν είμαι έγκυος. Είναι ένα λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα, αν είμαι έγκυος μελλοντικά θα φανεί.

Παίρνουν όλοι τον Θέμη, τον Γρηγόρη, με ενόχλησε η συμπεριφορά κάποιων, κι αν έχω πρηστεί λίγο, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, κι αν ποτέ κάνω παιδί με το καλό, θα το πω», τόνισε εμφανώς εκνευρισμένη η Κατερίνα.Πώς ξεκίνησαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης;

DPG Network