Angelina Jolie: Ποιον θρυλικό ρόλο απέρριψε και... ποια star τον ανέλαβε τελικά;

Angelina Jolie: Ποιον θρυλικό ρόλο απέρριψε και... ποια star τον ανέλαβε τελικά;

Και δέκα ακόμη παρόμοιες ιστορίες!

Λένε ότι τις καριέρες και τους χαρακτήρες χτίζουν τα «όχι» που θα πεις στη ζωή σου, και εν μέρει αυτό είναι σωστό. Είναι πολύ πιο δύσκολο να αρνηθείς κάτι, το οποίο έχεις σκεφτεί καλά και το οποίο φαινομενικά δείχνει ιδανικό, προκειμένου να κάνεις κάτι άλλο, το οποίο μπορεί τελικά… να μη σου βγει σε καλό. Αυτό είναι ωστόσο η ελεύθερη βούληση και τελοσπάντων η κοσμοθεωρία της ανθρώπινης ζωής. Ή μάλλον ελπίζουμε να είναι.

Και αν πίστευες ότι λάθη κάνεις μόνο εσύ με τις αποφάσεις σου στη δουλειά ή την προσωπική σου ζωή, να σου τονίσω ότι λάθη κάνουν όλοι ανεξαιρέτως, όσο διάσημοι, πετυχημένοι ή… διορατικοί κι αν είναι!

Για παράδειγμα, υπάρχουν κάποιοι θρυλικοί ή iconic ρόλοι-αν προτιμάς- που σημαδεύτηκαν από τον ηθοποιό που τους ενσάρκωσε, αλλά στην πραγματικότητα… προορίζονταν για άλλον! Και όσο και αν δεν μπορείς να φανταστείς μερικούς από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες να αλλάζουν κάτοχο, οι παραγωγοί του Hollywood τους είχαν φανταστεί πριν από εσένα, για… εσένα!

Βέβαια, οι πρώτες επιλογές απέρριψαν τους ρόλους αυτούς, για τους δικούς τους λόγους, και εντέλει απογειώθηκαν στα χέρια των δεύτερων επιλογών! Τι μας διδάσκει λοιπόν αυτό; Ότι ακόμα και αν είσαι η δεύτερη επιλογή σε κάτι, μπορείς να αφήσεις ανεξίτηλο το σημάδι σου με τις ικανότητές σου. Εξάλλου, η ιστορία δεν γράφεται με υποθέσεις αλλά με γεγονότα!

Στην παρακάτω λοιπόν gallery, έχουμε 11 εμβληματικούς ρόλους που προορίζονταν για άλλους, οι οποίοι… καλώς ή κακώς, αρνήθηκαν να τους αναλάβουν!