Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες στο στίβο μάχης

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες στο στίβο μάχης

Έντονη διαμάχη των αντιπάλων.

Αν νομίζεις πως το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν ένα από τα πιο έντονα της έως τώρα σεζόν, κάνεις λάθος. Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με τα κατάλοιπα που άφησε η χθεσινή προβολή και φυσικά αναφερόμαστε στις διαμάχες που υπήρξαν μεταξύ των δύο ομάδων στο συμβούλιο και όχι μόνο.

Αφού αποκαλύφθηκε η… κλοπή του Πάνου Καλλίδη, αφού η ομάδα των κόκκινων για ακόμη μια φορά έχασε τον αγώνα της πρώτης ασυλίας για αυτή την εβδομάδα και αφού ο Γιώργος Κοψιδάς κέρδισε την ατομική ασυλία, στο σημερινό αγώνα οι παίκτες τα δίνουν όλα για όλα!

Έχοντας πια χάσει την υπομονή τους οι κόκκινοι, έπειτα από επαναλαμβανόμενες ήττες, σχεδόν έχουν αγανακτήσει κάτι που σίγουρα τους ωθεί στο στίβο μάχης με θέληση για νίκη. Από την άλλη, η μπλε ομάδα μετά από τις τόσες νίκες, σαν να έχουν επαναπαυτεί. Λοιπόν, κάπου στη μέση αυτών βρίσκονται οι αιτίες των τσακωμών μεταξύ των κόκκινων και των μπλε.

Σήμερα οι εντάσεις δεν έλειψαν, για ακόμη μια φορά, ωστόσο η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο ξέφυγε! Με τον Περικλή να ζητά φάουλ για την κίνηση του Πάνου Καλλίδη, οι παίκτες και των δύο ομάδων αναστατώθηκαν για τα καλά. Στον αγώνα τους τα φάουλ δεν είχαν σταματημό. Ο Πάνος ξεπέρασε κάθε όριο και χτύπησε στο λαιμό αλλά και στη μύτη τον Περικλή. Εκείνος φυσικά και εξαγριώθηκε.



Aξίζει να σου πούμε πως ο Πάνος Καλλίδης από την αρχή του αγώνα ξεκίνησε άκρως… επικίνδυνα για τους αντιπάλους του. Στον πρώτο γύρο αναμετρήθηκε με τον Τριαντάφυλλο και με το κεφάλι του χτύπησε την καρωτίδα του με αποτέλεσμα να τον πνίξει. Οι γιατροί μπήκαν στο στίβο μάχης για να διαπιστώσουν πως είναι καλά.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.