Οι δίδυμες ανιψιές της Diana έκαναν το πρώτο τους εξώφυλλο και της μοιάζουν πολύ

Οι δίδυμες ανιψιές της Diana έκαναν το πρώτο τους εξώφυλλο και της μοιάζουν πολύ

Η Eliza και η Amelia Spencer διαθέτουν απίστευτη ομορφιά

Το DNA της πριγκίπισσας Diana μπορεί να μην πέρασε σε μια κόρη, μιας και η αδικοχαμένη Lady Di απέκτησε δύο γιους, όμως η οικογένειά της και οι ανιψιές της, έχουν σίγουρα κληρονομήσει την ομορφιά της.

Τα προηγούμενα χρόνια στα εξώφυλλα των περιοδικών το ντεμπούτο της ως μοντέλο έκανε η μεγάλη ανιψιά της Diana, η 30χρονη σήμερα Lady Kitty Spencer.

Και μόλις σήμερα, γνωρίζουμε καλύτερα τις δύο μικρότερες δίδυμες ανιψιές της Diana, τις 28χρονες κόρες του αδερφού της Charles.

Η lady Eliza και η Lady Αmelia Spencer ποζάρουν στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler, Που όπως θυμάσαι είναι σε μεγάλη διαμάχη με την Kate Middleton για ένα άρθρο του περασμένου χρόνου.

Τα δύο κορίτσια μιλούν για την θεία τους και θυμούνται πως εκείνη τις προστάτευσε όταν κινδύνευσαν από τους παπαράτσι στην παραλία.

Σύμφωνα με τις ανιψιές της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, η Diana είχε μια μοναδική τεχνική για να αποφεύγει τους παπαράτσι χωρίς να τρομάζει τα παιδιά.

Τα κορίτσια που ήταν πέντε ετών όταν η Diana πέθανε στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα, περιγράφουν τη θεία τους σαν τον πιο ζεστό και αγαπησιάρη άνθρωπο και τονίζουν για την ημέρα εκείνη που βρέθηκαν στην παραλία Noordhoek έξω από το Cape Town.



«Όλο το περιστατικό θα μπορούσε να είναι τρομακτικό για εμάς που σε τόσο μικρή ηλικία δεν καταλαβαίναμε τι γίνεται. Αλλά εκείνη το έκανε σαν παιχνίδι για το ποιος θα φτάσει πρώτος στο αυτοκίνητο. Είναι απίστευτο πόσο μα;ς προστάτευε και μας έκανε να νιώθουμε ασφαλείς, δεν είχαμε ιδέα τι κάνει εκείνη την εποχή».