«Δέχτηκα bullying και ρατσιστικές επιθέσεις από τους θαυμαστές του πρώην μου»: Η αποκάλυψη της star

«Δέχτηκα bullying και ρατσιστικές επιθέσεις από τους θαυμαστές του πρώην μου»: Η αποκάλυψη της star

Ποιος είπε ότι οι διάσημοι δεν αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τον υπόλοιπο κόσμο;

Ζούμε σε εποχές περίεργες και ταραγμένες και όχι μόνο λόγω Covid-19. Οι τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, θα λέγαμε ότι είναι εκρηκτικές, μιας και μετά τη γνωστή πια ιστορία της Σοφίας Μπεκατώρου, όλο και περισσότερες γυναίκες βρίσκουν τη δύναμη και το κουράγιο να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες οι οποίες τις στιγμάτισαν και τις οποίες μέχρι σήμερα δεν είχαν το θάρρος να ομολογήσουν.

Μία από αυτές είναι και η χθεσινή, σοκαριστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη. Έκτοτε, σαν άλλο κουτί της Πανδώρας που άνοιξε, όλο και περισσότεροι Έλληνες ηθοποιοί στηρίζουν τη Ζέτα ή εξομολογούνται τη δική τους τραυματική εμπειρία με τον ίδιο, ή και άλλους σεβάσμιους ανθρώπους του ελληνικού θεάτρου.

Αυτά όμως δεν συμβαίνουν μόνο στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά είναι ένα φαινόμενο με παγκόσμιο αντίκτυπο. Σε τέτοιο βαθμό, που διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι επί χρόνια, δεχόταν bullying και επιθέσεις από τους θαυμαστές του επίσης διάσημου πρώην της, επειδή δεν ήθελαν να έχει σχέση μαζί της!

«Για τους θαυμαστές του ήταν ο Πρίγκιπας του παραμυθιού και εγώ δεν ήμουν αντάξιά του γιατί δεν έμοιαζα με Πριγκίπισσα», είπε η 33χρονη.

Σε ποιους stars όμως αναφερόμαστε; Δες την παρακάτω gallery: