Άσχημος χωρισμός για ζευγάρι ηθοποιών μετά από 13 χρόνια γάμου με δημόσιο ξέσπασμα

Άσχημος χωρισμός για ζευγάρι ηθοποιών μετά από 13 χρόνια γάμου με δημόσιο ξέσπασμα

Εκείνος μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε.

Αυτός ο χωρισμός είναι άσχημος και δύσκολος. Οι δύο ηθοποιοί που υπήρξαν ζευγάρι τα τελευταία 20 χρόνια και παντρεμένοι τα τελευταία 13, και ξαφνικά εκείνος αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, αφήνοντας πίσω τη σύζυγο και τις δύο κόρες του.

Ο λόγος για τον ηθοποιό του Τιτανικού, Ioan Gruffudd και την σύζυγό του Alice Evans που βρίσκονται στην πιο δύσκολη στιγμή της σχέσης τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1999 στην ταινία 102 σκυλάκια Δαλματίας και παντρεύτηκαν το 2007 στο Μεξικό ενώ απέκτησαν μαζί δύο κόρες, την 11χρονη σήμερα Ella και την 7χρονη ELSIE.

Μέσω Twitter, η Evans αποφάσισε να κάνει γνωστή την προσωπική της κατάσταση ξεσπώντας με ένα tweet:
«Άσχημα νέα, ο αγαπημένος μου σύζυγος και αδερφή ψυχή μου τα τελευταία 20 χρόνια, Ioan Gruffydd, αποφάσισε να φύγει και να αφήσει την οικογένειά του, εμένα και τα δύο μας κορίτσια που είναι μπερδεμένα και θλιμμένα, δεν μας έδωσε καμία άλλη δικαιολογία παρά μόνο πως δεν με αγαπάει πια».
Λίγες ώρες αργότερα το tweet διεγράφη αλλά η ηθοποιός επανήλθε με νέο post γράφοντας:



«Δεν διέγραψα εγώ το tweet αυτός το έκανε από τον λογαριασμό μου, αλλά γιατί, αφού το είχαν δει όλοι και όταν μου φέρονται και με βασανίζουν έτσι, θα μιλήσω δημόσια».

Ο Ioan έκανε private όλα τα προφίλ στα social media και σε συνέντευξη στην Guardian τον Φεβρουάριο του 2020, είχε αποκαλύψει πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια του γάμου τους, ήταν πολύ δύσκολα και είχαν μεγάλη απόσταση.