Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Με κακοποίησε ψυχικά ο Γιώργος Κιμούλης. Με έβριζε χυδαία»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Με κακοποίησε ψυχικά ο Γιώργος Κιμούλης. Με έβριζε χυδαία»

«Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου. Μετά από τη συνεργασία μας παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές.»

Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε μετά τις χθεσινές δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία εναντίον του Γιώργου Κιμούλη. Πρώτοι στο πλευρό της στάθηκαν οι ηθοποιοί που συμμετείχαν εκείνη τη χρονιά στη θεατρική παράσταση, όπου συνέβησαν όλα. Έπειτα, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε με ένα instagram post πόσο δύσκολα πέρασε στη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη και πόσο φοβισμένη ήταν να μιλήσει.

Σήμερα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» που έφερε και στο φως τη δημοσιότητας το όλο αυτό θέμα, και αποκάλυψε με τη σειρά της την ψυχολογική βία που δέχθηκε από τον ηθοποιό. Περιέγραψε αρκετά λεπτομερώς το πόσο δύσκολα βίωσε τη συγκεκριμένη συνεργασία και πώς αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση.

Ακόμη αναφέρθηκε και σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο και ακόμη τα έχει λόγω της κακής αυτής συνεργασίας.