Κατερίνα Γερονικολού: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον Γιώργο Κιμούλη

Κατερίνα Γερονικολού: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον Γιώργο Κιμούλη

Τι δημοσίευσε η ηθοποιός;

Μετά την τρομερή αποκάλυψη της ηθοποιού Ζέτας Δούκα, στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα, όσον αφορά την σωματική αλλά και λεκτική βία που έχει υποστεί από τον Γιώργο Κιμούλη, πολλές είναι οι αναρτήσεις συναδέλφων της που στάθηκαν στο πλευρό της.

Οι ηθοποιοί- συμπρωταγωνιστές της από το θίασο «Closer» δημοσίευσαν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media λόγια υποστηρικτικά για την ηθοποιό επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο όσα εξομολογήθηκε. Μετά την τολμηρή λοιπόν αποκάλυψη της Ζέτας, εκτός των σχολίων που εισέπραξε, ήρθε ακόμη μια αποκάλυψη από μια εξίσου αγαπητή ηθοποιό την Κατερίνα Γερονικολού.

Φαίνεται πως η Ζέτα δεν είναι η μόνη γυναίκα ηθοποιός... θύμα του κυρίου Κιμούλη, αλλά έχει υπάρξει θύμα των σχολίων του και της κακής συμπεριφοράς του και η Κατερίνα Γερονικολού.Στο Instagram η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή» και έκανε τη δική της προσωπική αποκάλυψη.

Όσα έγραψε η ηθοποιός ήταν πραγματικά «γροθιά στο στομάχι», μιας και μίλησε στους διαδικτυακούς της φίλους για τα συναισθήματα που ένιωσε αφού υπήρξε θύμα λεκτικής βίας από τον ίδιο άνθρωπο, που επέτρεψε μια τέτοια συμπεριφορά και που φοβήθηκε να μιλήσει εκείνη την περίοδο. Ο εργασιακός εκφοβισμός είναι εξίσου σοβαρός όσο και κάθε μορφής βίας και πλέον, με τη δύναμη αυτών των γυναικών, ίσως και κάποια στιγμή να μπει ένα τέλος σε αυτές τις συμπεριφορές.

Διάβασε όσα έγραψε η ηθοποιός στη gallery.