Έχεις δει τελευταία την κόρη των Bradley Cooper-Irina Shayk;

Έχεις δει τελευταία την κόρη των Bradley Cooper-Irina Shayk;

Έχει μεγαλώσει πολύ.

Ήταν κάπου στα μέσα Νοεμβρίου 2016 στο fashion show της Victoria’s Secret όταν η Irina Shayk περπάτησε στο catwalk με καλυμμένη σχεδόν την κοιλιά της, πυροδοτώντας φήμες εγκυμοσύνης. Οι φήμες αυτές λίγα 24ωρα αργότερα επιβεβαιώθηκαν και κάπως έτσι τον Μάρτιο του 2017 η Ρωσίδα καλλονή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον τότε σύντροφό της Bradley Cooper.

Η Lea de Seine Shayk Cooper σήμερα είναι σχεδόν 4 ετών και είναι πια μια σωστή δεσποινίδα. Τη βλέπουμε πολύ σπάνια στα social media της μαμάς της και είναι αλήθεια πως μας είχε λείψει λιγάκι το κατάξανθο και γλυκύτατο αυτό κοριτσάκι. Πριν από μερικές ημέρες όμως ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Bradley Cooper και την Irina Shayk στη Νέα Υόρκη, και μαζί ήταν και η μικρή Lea.


https://www.instagram.com/p/CKg-1_jHooA

Οι πρώην φωτογραφήθηκαν να μπαίνουν στο αυτοκίνητο, φορώντας μάσκα και οι δύο, και να είναι πανέτοιμοι για μια εξόρμηση με την 3μιση ετών κόρη τους. Η Lea έμοιαζε να έχει υπέροχη διάθεση και είχε ένα αξιολάτρευτο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Ο Bradley Cooper από την άλλη προσπάθησε να τραβήξει τα βλέμματα, όσο το δυνατόν λιγότερο γινόταν φορώντας ένα ογκώδες μπουφάν, γυαλιά ηλίου και καπέλο.


https://www.instagram.com/p/CKabl-th59P

Η κόρη τους πάντως έχει μεγαλώσει πολύ και είναι γλυκύτατη. Και αν μας ρωτάς να σου πούμε σε ποιον από τους δύο μοιάζει πιο πολύ θα σου λέγαμε ξεκάθαρα πως η Lea είναι ίδια με τη γιαγιάς της, τη μαμά του Bradley Cooper.


https://www.instagram.com/p/CKZl7bmFaHN



Cover photo: AP Images 2019