Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα συγκλονιστικά λόγια στήριξης στη Ζέτα Δούκα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα συγκλονιστικά λόγια στήριξης στη Ζέτα Δούκα

H Πηνελόπη στηρίζει δημόσια την καρδιακή της φίλη.  

Ένα άνευ προηγουμένω κύμα καταγγελιών παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες, από τη στιγμή που η Ζέτα Δούκα, μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το bullying και τη σωματική και λεκτική βία που έχει υποστεί από τον Γιώργο Κιμούλη. Η είδηση έλαβε τεράστιες διαστάσεις και από εκείνη τη στιγμή όλο και περισσότεροι άνθρωποι του θεάτρου και της τηλεόρασης κάνουν αποκαλύψεις τόσο για τον ίδιο, όσο και για άλλους καταξιωμένους ανθρώπους του θεάτρου.

Τον Γιώργο Κιμούλη κατήγγειλε επίσης η Κατερίνα Γερονικολού αλλά και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, κατηγορώντας τον για βίαιη και επιθετική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια παλαιότερης συνεργασίας τους, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα και να προχωρά σε μηνύσεις.

Και τα γεγονότα δεν σταματούν εδώ μιας και όλο και περισσότερες κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου, στηρίζουν ανοιχτά τις συναδέλφους τους που τόλμησαν και μίλησαν ρισκάροντας τη φήμη και την ίδια τους τη δουλειά. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία λίγες ώρες πριν έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση προκειμένου να στηρίξει την αγαπημένη της φίλη Ζέτα Δούκα.

Δες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery: