Κι όμως ο Harry και η Meghan Markle είναι ενεργοί σε αυτή την κοινωνική πλατφόρμα

Κι όμως ο Harry και η Meghan Markle είναι ενεργοί σε αυτή την κοινωνική πλατφόρμα

Η αλήθεια για τα κοινωνικά δίκτυα και τους Sussexes.

Mόλις πέρσι και μετά το Megxit αλλά και την απαίτηση της βασίλισσας να εγκαταλείψουν τον λογαριασμό του Sussex Royal στο Instagram, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εγκατέλειψαν τα social media και φρόντιζαν να εμφανίζονται πλαγίως, μόνο μέσα από τα προφίλ φιλανθρωπικών λογαριασμών.

Και πριν από λίγες ημέρες, ο πρίγκιπας Harry μίλησε για το κακό που κάνει στον κόσμο και τη δημοκρατία η παραπληροφόρηση από τα κοινωνικά δίκτυα, καλώντας τους ιδιοκτήτες τους να πάρουν μέτρα:

«Αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο δεν μένει στο διαδίκτυο – εξαπλώνεται παντού, σαν πυρκαγιά: στα σπίτια και στους χώρους εργασίας μας, στους δρόμους, στο μυαλό μας. Το ερώτημα είναι πραγματικά τι πρέπει να κάνουμε όταν ο διαμοιρασμός ειδήσεων και πληροφοριών δεν είναι πλέον μια αξιοπρεπής, αληθινή ανταλλαγή, αλλά μια ανταλλαγή πυρών» ανέφερε ο 36χρονος Harry.

Έλα όμως που η εφημερίδα Sun επιμένει πως ναι μεν ο πρίγκιπας και η πρώην ηθοποιός δεν έχουν Instagram και Twitter αλλά διαθέτουν ενεργά προφίλ σε μια άλλη γνωστή πλατφόρμα, αυτή τη φορά μουσική.

Σύμφωνα με τη Sun, το royal ζευγάρι έχει δύο ξεχωριστά προφίλ στο SoundCloud όπου οι χρήστες μοιράζονται τη μουσική που τους αρέσει.



Και εξηγούμαστε!