Survivor: Ανθή εναντίον Τριαντάφυλλου. «Λες ψέματα, θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Survivor: Ανθή εναντίον Τριαντάφυλλου. «Λες ψέματα, θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Ένταση και πάλι μεταξύ συμπαικτών.

Από την αρχή των αλλαγών των ομάδων στο Survivor έχεις καταλάβει πολύ καλά πως η Ανθή και ο Περικλής βρίσκονται «απέναντι» από τους συμπαίκτες τους. Ο Γιώργος Κοψιδάς επιλέχθηκε ως αρχηγός της νέας, κόκκινης ομάδας και αφού πήρε κοντά του ισχυρούς παίκτες, αναγκαστικά πήρε και τον ΠερικλήΚονδυλάτο.

Οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ καλές, αντιθέτως κρατούν μια ουδέτερη επαφή, την αναγκαία για να συνεννοούνται για τα βασικά. Όπως ο ίδιος ο Περικλής δήλωσε λένε μόνο καλημέρα και καληνύχτα στην παραλία τους και αυτό, επειδή πρέπει.

Λοιπόν, μετά τη χθεσινή ανάδειξη του Περικλή ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, οι δύο φίλοι, δηλαδή εκείνος και η Ανθή έχουν βρεθεί στο στόχαστρο ξανά και η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη.



Είναι γεγονός πως πολλοί πλησίασαν την Ανθή μετά την ανάδειξή της ως αγαπημένη παίκτρια του κοινού και συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον Τριαντάφυλλο, ωστόσο, στο τελευταίο συμβούλιο, ο τραγουδιστής πήρε θέση όσον αφορά τις ψήφους κατά του Γιώργου και κατονόμασε μεταξύ άλλων την Ανθή και τον Περικλή.

Σήμερα στο ξεκίνημα του επεισοδίου είδαμε τον Τριαντάφυλλο να λογομαχεί με την Ανθή και συγκεκριμένα της είπε πως κακώς ψήφιζαν την Κάτια και τον Γιώργο που τους έφερναν πόντους.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.