Πέμπτο στεφάνι για την Pamela Anderson και δεν φαντάζεσαι ποιον παντρεύτηκε

Πέμπτο στεφάνι για την Pamela Anderson και δεν φαντάζεσαι ποιον παντρεύτηκε

Η Pamela ντύθηκε νυφούλα ξανά.

Είναι απίστευτο αλλά η Pamela Anderson παντρεύτηκε για πέμπτη φορά κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η Page Six και η Daily Mail, αναφέρουν πως η πρωταγωνίστρια του θρυλικού Baywatch, παντρεύτηκε μυστικά τον Dan Hayhurst, τον προσωπικό της σωματοφύλακα. Εκείνη 53 ετών κι εκείνος στην δεκαετία των 40, αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ανήμερα στα Χριστούγεννα.

Η ίδια η Pamela αποκάλυψε πως παντρεύτηκε στο Vancouver Island, σε μια κατοικία που είχε αγοράσει από τους παππούδες της πριν 25 χρόνια, στο ίδιο κτήμα που παντρεύτηκαν και οι γονείς της οι οποίοι είναι ακόμα μαζί:
«Νιώθω πλήρης, είμαι εκεί που ήθελα ακριβώς, στα χέρια ενός άντρα που με αγαπά αληθινά».

Η Page Six της Post είχε αποκαλύψει τον περασμένο Σεπτέμβριο τη σχέση της Pamela με τον σωματοφύλακα, μετά από τον περιπετειώδη γάμο της με τον επιχειρηματία Jon Peters ο οποίος κράτησε 12 ημέρες μόνο.



Η Pamela ήταν παντρεμένη με τον Tommy Lee, με τον οποίο έχει αποκτήσει τους δύο της γιους, τον 23χρονο Brandon και τον 22χρονο Dylan ενώ το 2006 παντρεύτηκε τον Kid Rock.

Έπειτα παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό Rick Salomon δύο φορές, μία το 2007 και μία το 2013 ενώ ο τελευταίος γάμος πριν τον σωματοφύλακα ήταν με τον Peters ο οποίος την κατηγορεί ακόμα ότι ξεπλήρωσε όλα τα χρέη της.