«Δεν ήταν τραγικό και ανόητο;»: Τα σχόλια της πρωταγωνίστριας για το Grey’s Anatomy

«Δεν ήταν τραγικό και ανόητο;»: Τα σχόλια της πρωταγωνίστριας για το Grey’s Anatomy

Πικρία ή απλή ειλικρίνεια; 

Μιας και η εποχή που ζούμε είναι ιστορική με όλο και περισσότερα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, βίας ή εκφοβισμού, να βγαίνουν μπροστά και να κάνουν αποκαλύψεις, έρχεται στο μυαλό μας μία ηθοποιός η οποία το είχε υποστεί πριν από εμάς, για εμάς.

Αναφερόμαστε στην πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy, η οποία όταν εξέφρασε την επιθυμία να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα εξαφανίστηκε κακήν κακώς από τη σειρά, όπως άλλωστε συνέβαινε και με όλους τους ηθοποιούς που «στενοχωρούσαν» τη σεναριογράφο!

Και τώρα, η Katherine Heigl, απαλλαγμένη από πικρίες και φόβους, σχολιάζει το τελευταίο επεισόδιο του Alex Karev, του μεγάλου της έρωτα, τον οποίο ή θα σκότωναν ή θα έδιωχναν!

Ο Alex λοιπόν, αποφασίζει να εγκαταλείψει την τωρινή του σύζυγο Jo, και να ψάξει την παλιά του αγαπημένη Izzy Stevens, την οποία υποδύθηκε η Katherine. Όπως ακριβώς και έγινε με τη διαφορά ότι η Heigl δεν εμφανίστηκε ποτέ στο επεισόδιο. Και η ίδια όταν ρωτήθηκε, είχε να πει μερικά… ενδιαφέροντα πραγματάκια για την τηλεοπτική αυτή στιγμή.

Δες τα όλα στην παρακάτω gallery: