Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για το εργασιακό bullying από πασίγνωστη παρουσιάστρια

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για το εργασιακό bullying από πασίγνωστη παρουσιάστρια

Έντονη φόρτιση στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Με αφορμή την χιονοστιβάδα αποκαλύψεων που έχει ξεσπάσει κατά του Γιώργου Κιμούλη από πολλές ηθοποιούς, άνοιξε ο φάκελος του εργασιακού μπούλινγκ και στην τηλεόραση.

Στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, ο Γιάννης Πουλόπουλος λύγισε μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο πλευρό παρουσιάστριας που είχε φτάσει να του πετάξει κασέτα στο κεφάλι, στον έναν χρόνο συνεργασίας μαζί της.
Την στιγμή που ο δημοσιογράφος από το πάνελ του Ευτυχείτε αναφέρθηκε με έντονη φόρτιση σε όσα έζησε μια τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό παρουσιάστριας που δεν αποτελούσε επιλογή της, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στα δικά της δύο δύσκολα χρόνια.

Η Κατερίνα έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τις δύσκολες εργασιακές στιγμές που βίωσε, όταν η Ρούλα Κορομηλά ήταν δύο χρόνια υπεύθυνη προγράμματος στον σταθμό που εργαζόταν η Καινούργιου ενώ η παρουσιάστρια χωρίς να κατονομάσει πάλι την Κορομηλά, ανέφερε χαρακτηριστικά:



«Έχω πει ονομαστικά ποια κυρία είναι, για δύο χρόνια σε διοίκηση καναλιού μου έλεγε πόσο ατάλαντη είμαι και πώς δεν θα τα καταφέρω, αυτές είναι κακές συμπεριφορές ανθρώπων. Εγώ εκείνη την περίοδο της ζωής μου πήγαινα σπίτι και έκλαιγα, είχα ευτυχώς τον Νίκο Μουτσινά και μου έλεγε να μην της δίνω σημασία, είναι κι αυτή μια γυναίκα που έχει τεράστια πορεία και μπορεί να μην της αρέσω», τόνισε η Κατερίνα.



Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ρούλα Κορομηλά είχε χαρακτηριστικά αναφέρει στον Νίκο Χατζηνικολάου τη σκληρή άποψή της για την Κατερίνα Καινούργιου τονίζοντας χαρακτηριστικά: