Έτοιμη να γίνει μαμά η Paris Hliton

Έτοιμη να γίνει μαμά η Paris Hliton

Η πιο ευχάριστη είδηση του 2021.

Μπορεί να έχουμε 29 μέρες τώρα που έχουμε μπει στο 2021, όμως μέχρι στιγμής τίποτα δεν προμηνύει πως αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Μπορεί να ακούμε διάσπαρτες θετικές ειδήσεις, όμως λέμε να κρατήσουμε μικρό καλάθι. Μία από αυτές τις θετικές ειδήσεις βέβαια είναι και αυτή που διαβάσαμε για την Paris Hilton, η οποία ετοιμάζεται να γίνει μαμά.

Ναι, ναι καλά διαβάζεις. Η Paris Hilton θα γίνει μαμά πολύ σύντομα. Η σταρ αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης με τον φίλο της (είναι μαζί περίπου ενάμιση χρόνο), τον Carter Reum. Μιλώντας στο podcast The Trend Reporter, η 39χρονη είπε ότι επέλεξε δίδυμα ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, αφού ενημερώθηκε ότι μπορούσε να το κάνει από τη φίλη της Kim Kardashian.

«Θέλουμε πρώτα να κάνουμε δίδυμα, και μετά, δεν ξέρω. Θα ήθελα τρία ή τέσσερα παιδιά. Έχουμε κάνει την εξωσωματική γονιμοποίηση, οπότε μπορώ να επιλέξω δίδυμα αν θέλω», είπε, προσθέτοντας ότι έχει ήδη υποβληθεί σε εξαγωγή αυγών και είναι όλα έτοιμα. «Η Kim είναι πραγματικά αυτή που μου είπε για αυτό. Δεν ήξερα τίποτα γι 'αυτό και είμαι χαρούμενη που μου είπε αυτή τη συμβουλή». Η reality star μάλιστα της σύστησε τον δικό της γιατρό για να επισκεφθεί.

Η Paris σε συνέχεια της συνέντευξής της ανέφερε πως η διαδικασία εξαγωγής, στην οποία έχει υποβληθεί «μερικές φορές», ήταν δύσκολη, αλλά ήξερε ότι θα αξίζει τον κόπο. Σύμφωνα με την Paris, όλες οι γυναίκες πρέπει να ακολουθήσουν την εξωσωματική γονιμοποίηση εάν θέλουν να επιλέξουν το φύλο των παιδιών τους, όπως κάνει κι εκείνη, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να εγγυηθεί αυτό στο 100 τοις εκατό.

«Θέλω πραγματικά να έχω δίδυμα και να είναι αγόρι και κορίτσι», εξομολογήθηκε. Η 39χρονη γνωρίζει τον σύντροφό της τα τελευταία 15 χρόνια, ωστόσο μαζί είναι ενάμιση χρόνο μόνο. Η Paris περιγράφει τον αγαπημένο της ως τον ένα και μοναδικό και αναφέρει πως θα είναι σίγουρα πολύ καλός μπαμπάς.