The Voice: Πρεμιέρα για τα Live Cross Battles

Sabine Camhi
The Voice: Πρεμιέρα για τα Live Cross Battles

H ώρα των Live Cross Battles στο φετινό The Voice of Greece επιτέλους έφτασε!

Τα lives του The Voice of Greece ξεκίνησαν σήμερα, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου με το πρώτο επεισόδιο των Cross Battles.

Tους διαγωνιζόμενους στο 1ο Cross Battle τους υποδέχτηκε σήμερα στη σκηνή η εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού, ενώ στα παρασκήνια, στο πλευρό των παικτών ήταν η Λάουρα Νάργες. Οι υπόλοιποι θα δώσουν μάχη το βράδυ της Παρασκευής.

Η κόντρα στην σκηνή ήταν σκληρή, με δύο υποψήφιους από διαφορετική ομάδα να ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή. Ο καθένας ερμήνευσε το δικό του τραγούδι και το κοινό αποφάσισε ποιος θα συνεχίσει. Σήμερα παρακολουθήσαμε την αναμέτρηση των εξής ζευγαριών: Νίκος Νικολαΐδης και Javier Silva Escola, Γεωργία Μανή και Αθηνά Βέρμη, Σταύρος Πηλιχός και Στέφανος Καρπέτης, Νίκος Νταλάκας και Σπύρος Βραχλιώτης, Κωνσταντίνα Τούνη και Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, Νικολέτα Ρουμελιώτη και Μάριος Πασιαλής, Ιωάννα Γεωργακοπούλου και Φωτεινή Ανδρουλιδάκη.

Είχαμε και την ευκαιρία να ακούσουμε σε πρώτη live ερμηνεία το νέα τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, με τίτλο «Σταθερό», το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της με διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών. Ακούσαμε όμως και το «Μπερδεμένος», το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη.

Οι νικητές του πρώτου επεισοδίου των Cross Battles:


Το κοινό ήταν αυτό που αποφάσισε με την ψήφο του τους παίκτες που θα περάσουν στον ημιτελικό. Τα ταλέντα που κατάφεραν τελικά να πάρουν το εισιτήριο είναι οι:

Ομάδα Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Αθηνά Βέρμη

Ομάδα Πάνου Μουζουράκη: Νίκος Νταλάκας

Ομάδα Έλενας Παπαρίζου: Σταύρος Πηλιχός, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος και Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Ομάδα Σάκη Ρουβά: Javier Silva Escola και Μάριος Πασιαλής

Να θυμίσουμε πως ο μεγάλος νικητής του «The Voice Of Greece» θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα.